Kun oman talon asiat vaativat tuumaustaukoa, ota vaihteeksi kuppi teetä!
Talonrakennushommissa kuluu yleensä litrakaupalla kahvia termospullosta, pannusta ja kannusta, kustakin vuorollaan. Virkistävän vaihtoehdon tarjoaa vanha kunnon tee. Erilaisten teelaatujen tarjonta on lisääntynyt viime vuosina merkittävästi, halusit sitten rauhoittua, virkistyä, elää terveellisemmin tai vain nautiskella eri vuodeaikoihin sopivista mauista.
 
Kokeile vaikkapa Mateta, joka sisältää runsaasti kofeiinia, C-vitamiinia ja terveydelle hyödyllisiä antioksidantteja. Mate myös poistaa voimattomuutta, virkistää ja lisää kylläisyyden tunnetta.
Forsman_historia  
Teen juonnin alkuperästä on tarina, jonka mukaan 5000 vuotta sitten elänyt kiinalainen keisari Shen Nung keitti kaiken juomavetensä. Eräänä päivänä tuuli lennätti kiinalaisen keisarin vesikannuun muutaman teelehden. Hän ihastui kovasti makuun, joka lehdistä lähti ja määräsi heti näitä luonnonvaraisia teepuita istutettavaksi kaikkialle.
Forsman_sihti  
Kiinnostavaa tietoa teelaaduista, teen tuotannosta ja teen historiasta löydät vasta avatuilta Forsman-Tean verkkosivuilta. Sivuilla on myös verkkokauppa, jonka kattavasta teevalikoimasta voit valita ja tilata omaa suosikkijuomaasi (musta tee, Oolong tee, vihreä tee, valkoinen tee, keltainen tee, hedelmähauduke, yrttihauduke, Rooibos ja Honeybush, Mate, kiinalaiset erikoisuudet, reilun kaupan tee) sekä teetarvikkeita.
 
 
Lisätietoja: