MAINOS

Kunnon lumityökaluilla lumenluonti käy kuin tanssi

Piha

Vanhalla ja raskaalla kolalla lumityöt ovat yhtä tuskaa. Kevyellä ja hyvin muotoillulla kolalla ja lapiolla lumet saa siirrettyä kepeästi pois kulkureiteiltä. Tutustu talviarjen helpottajiin! 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kun lumikola, lumilinko ja lapiotilanne on päivitetty, on aika tarkistaa myös muiden lumityökalujen tilanne: katolle ei pidä mennä pudottamaan lunta ilman turvavaljaita, ja autossa on hyvä olla pieni, kevyt ja vahva lumilapio. Tutustu toimituksen valintoihin.

Lumilinko on kulkuväylien tehopuhdistaja

Pienikokoinen ja tehokas yksivaiheinen lumilinko autotallin edustan ja pihan kulkuväylien puhdistamiseen. Erittäin helppo ohjata, ja heittotorven etäkääntötoiminto helpottaa lumen suuntaamista. Työleveys 53 cm:ä. Tehokas LED-valaistus.

Husqvarna 121E, hinta 659 €.
Katso lähin jälleenmyyjä: www.husqvarna.fi

Turvallisesti katolla turvavaljaat päällä

Millerin turvavaljaat sopivat katolla työskentelyyn eli lumenpudotukseen. Muovisessa säilytyslaatikossa 1-piste kokovaljaat takakiinnityksellä, köysitarrain sekä köysi.

Hinta 189 €.
www.k-rauta.fi, www.rautia.fi

Kevyesti lumikolalla

Masi Polar Plus -lumikolassa on portaattomasti säädettävä työntöaisa eli se sopii kaikenkokoisille lumitöitä tekeville. Aisan yläosa on ergonomisesti muotoiltu. Kola on kansainvälisesti patentoitu suomalainen tuote.

Hinta noin 95 €
Myynti: Bauhaus, Carlson, K-Rauta, Rautia, Starkki ja Netrauta.fi
www.masitools.com

Auto pois kinoksesta jämäkällä autolapiolla

Autoilijan lumilapio on pieni, mutta jämäkkä työkalu. Kungs-lapiossa on tilava pesä, joka on valmistettu kestävästä HD-polyeteenistä. Lapio painaa 500 g. Tuote on suunniteltu Suomessa, ja sille on myönnetty Avainlippumerkki.

Hinta 15,90 €
www.kungs.fi

Akkukäyttöinen lumilinko on hiljainen ja tehokas

Ariensin lumilinko sopii niin kapeille käytäville kuin laajoille piha-alueille. Lumilingossa on taittuva aisasto varastoinnin helpottamiseksi. Linko on akkukäyttöinen, hiljainen ja helppo käyttää. Ariens ST 24 Compact LET -telavetoisen lingon suositushinta 1950 €.

Katso lähin jälleenmyyjä: www.lumilinko.fi

Kunnon talvikäsineet pitävät kädet lämpiminä ja kuivina

Ejendals Tegera 9112 -talvikäsineet pitävät kädet kuivina ja lämpiminä vettähylkivän kalvon ja akryylisen kokovuoren ansiosta. Kämmenosa on vahvistettu.

Hinta 19,90 €.
www.ejendals.se

Jääraudan terä on karkaistua booriterästä jäälle kyytiä

Fiskars jäärauta

Fiskarsin jämäkän jääraudalla annat jäälle kyytiä.

Suositushinta noin 31 €
Myynti: hyvin varustetut puutarha- ja rautakaupat
www.fiskars.fi

Hiekoituksessa korvaamaton pienoislevitin

GARDENA-pienoislevitin soveltuu hiekan, suolan ja soran levitykseen, jossa apuna on ainutlaatuinen annostelujärjestelmä. Täyttömäärät: hiekka, noin 1,7 kg, suola, noin 1,4 kg ja sora, noin 1,65 kg. 25 vuoden takuu.

Hinta 9,30 €
www.gardena.com/fi  

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

akkukäyttöinen lumilinko kattovaljaat lumilapio lumilinko