MAINOS | Preeco Trading Oy

Kuntopyörä mahtuu vaikka yksiöön

Sisustus
Kuntopyörä on täydellinen treeniväline treenaajaan tai asunnon kokoon katsomatta. Kokoontaitettava kuntopyörä mahtuu vaikka siivouskaappiin.
28.3.2023

Kuntopyörätreeni soveltuu erinomaisesti kaikenikäisille, -kokoisille ja -tasoisille ihmisille. Sitä voi harrastaa kaikenkokoisissa asunnoissa, sillä kuntopyörä ei vie paljoa tilaa. Kuntopyöräily on myös nivelystävällistä, joten varsinkin aloittelijoiden on helppo aloittaa kuntoilu kuntopyörällä.

Hyvän peruskunnon ylläpitäminen on kuntopyörällä helpompaa kuin uskoisikaan, ja se onnistuu myös kotona. Kun kuntoilet edes 2–3 kertaa viikossa, arjesta tulee helpompaa ja kivuttomampaa. Treenaaminen auttaa purkamaan myös esimerkiksi työstressiä.1

Kuntopyörät saa edullisesti kotiin toimitettuna Gorilla Sportsin verkkokaupasta.

Kokoon taittuva kuntopyörä mahtuu vaikka yksiöön

Useimmat ihmiset kokevat kuntopyörän suurena, raskaana ja kalliina investointina, joille pitäisi löytyä vähintään oma huone. Näin ei kuitenkaan ole. Pienimmät mallit sekä kokoontaitettavat kuntopyörät on helppo sijoittaa vaikka vaatekaappiin tai sängyn alle treeniin jälkeen.

Esimerkiksi Gorilla Sportsin X3 kuntopyörä sisältää taatusti kaiken mitä aloittelija tarvitsee kokoontaittuvassa mallissa. Siinä on useita eri vastusvaihtoehtoja, sekä jopa selkänoja, jonka ansiosta treenaaminen on mukavampaa.

Valikoimasta löytyy myös esimerkiksi Christopeit Mini Bike, jonka avulla voit polkea vaikka töitä tehdessäsi. Minikuntopyörä mahtuu helposti työpöydän alle, ja varastoituu pienempäänkin kaappiin.

Kuntopyörään kannattaa sijoittaa

Edellä mainitut mallit ovat äärimmäisen hyviä kuntoilun aloittamiseen, sekä pieniin asuntoihin. Jos kuitenkin haluat ehdotonta laatua, ja sinulla on kuntopyörälle jo paikka valittuna asunnostasi, kannattaa kuntopyörään myös satsata hieman enemmän.

Gorilla Sportsin PROFI kuntopyörä on laadukas ja varmasti pitkäikäinen kumppani treenaamiseen. Vakaa 8 kg vauhtipyörä ja mittava harjoittelun seuranta tekevät pyöräilystä helppoa ja mukavaa.

Kalliimmat kuntopyörät tarjoavat laadukkaammat osat, vakaamman pyörän sekä huomattavasti enemmän ominaisuuksia ja mahdollisuuksia. Kalliimman kuntopyörän hankkiminen saattaa myös motivoida sinua treenaamaan useammin.

Esimerkiksi MAXXUS 90 Pro kuntopyörässä on 15 kg tärinäsuojattu vauhtipyörä, sisäänrakennettu generaattori, lukuisia harjoitusohjelmia sekä USB-valmius. Tämä kuntosalilaatuinen kuntopyörä on sinulle, joka vaadit laitteilta parasta.

90 Pro mallista on myös rekumbentti kuntopyörämalli, joka soveltuu erinomaisesti vanhemmille treenaajille, sekä kuntoutukseen.

Preeco Trading / Gorilla Sports tarjoaa korkealaatuisia kuntosalivälineitä mahdollisimman edullisin hinnoin.