TUOTEUUTUUS

Kvik Veda Touch -keittiön minimalistinen ilmaisu – voimakas vaikutus

Keittiö
Tammikuussa 2022 Kvik laajentaa Veda-mallistoaan uudella Veda Touch -keittiöllä, joka tarjoaa aitoa tanskalaista, minimalistista ja vetimetöntä muotoilua. Veda Touch ilmentää Kvikin pyrkimystä luoda kiertotalouteen sopivia tuotteita, sillä uutuuskeittiö on valmistettu 51-prosenttisesti uusiokäytetyistä materiaaleista ja se on jopa 99-prosenttisesti* kierrätettävä.

Minimalismi on uusi trendi kodeissamme, ja vähemmän on enemmän -ajattelu on tärkeämpää kuin koskaan ennen. Järkevämpi kuluttaminen vähentää virhe- ja impulssiostosten määrää ja vahvistaa aikaa kestävän designin trendiä.

Tanskalaista ajatonta muotoilua edustavasta Veda Touchista on poistettu kaikki ylimääräinen, jolloin tuloksena on puhdas ja tyylikäs keittiö. Veda Touch on yhdistelmä kierrätysmateriaaleja ja sertifioitua, kestävän metsätalouden periaatteiden mukaisesti tuotettua puuta. Etusarjojen ydin on valmistettu kierrätetystä puukuidusta, ja kaunis mattapinta on kierrätetyistä PET-muovipulloista valmistettua kalvoa.

Vetimetön muotoilu lisää keittiön virtaviivaista tyyliä. Kaapit ja laatikot on helppo avata vain sormien, polven tai jopa lantion kevyellä kosketuksella – erittäin käytännöllinen toiminto silloin, kun sormet ovat rasvaiset tai märät. Lattiaan asti ulottuva paneeli antaa keittiölle ainutlaatuisen ja harmonisen ilmeen.

Mikäli keittiön ilmettä haluaa päivittää muutaman vuoden kuluttua, voi kaappeihin ja laatikoihin lisätä vetimet. Kvikillä on neljä Cradle2Cradle-sertifioitua vedinperhettä sekä lyijyttömät messinkivetimet, jotka luovat keittiöön uuden viimeistellyn tyylin.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Viisi huolellisesti valittua väriä

Veda Touch on saatavilla viidessä tarkoin valitussa värissä. Kaikki värit – valkoinen, puhtaan harmaa, sammaleenvihreä sekä tumma tai vaalea tammiviilu – vahvistavat keittiön puhdasta ja rauhallista tunnelmaa sekä arkkitehtonista ilmettä.

*99 % tammiviilulla pinnoitetusta Veda Touch -keittiöstä ja 47 % valkoisesta ja vihreästä, massiivipuu- tai laminaattityötasolla varustetusta Veda-keittiöstä voidaan kierrättää käyttöiän lopussa. Ero johtuu siitä, että Vedan tammiviilutetut etusarjat ovat lastulevyä ja Vedan valkoiset ja vihreät etusarjat ovat kierrätettyä MDF-levyä. Molemmat etusarjat ovat yhtä korkealaatuisia.

Kuvassa olevan tammiviilulla pinnoitetun Veda Touch -keittiön hinta on 11 233 €. Kuvassa näkyvän vihreän Veda Touch Green -keittiön hinta on 2 363 €. Ohjeellinen vähittäishinta sisältää kaapit, sokkelit ja työtasot.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Kvik, kvik.fi

Vuodesta 1983 lähtien Kvik on toimittanut korkealaatuista tanskalaista muotoilua yllättävän edulliseen hintaan. Nykyään Kvikillä on yli 170 myymälää 13 maassa, ja ne ovat franchising-yrittäjien omistamia ja operoimia. Kvik on osa Ballingslöv International AB:ta, joka on yksi keittiö-, kylpyhuone- ja vaatekaappialan johtavista toimijoista Euroopassa. Kvikillä on selkeä vastuullisuusohjelma ja tavoitteena on tulla CO2-positiiviseksi vuonna 2025, yhteistyössä kaikkien tavarantoimittajien kanssa.