MAINOS

Kylpyhuone esittelykelpoiseksi

Kylpyhuone

Kevät tuo mukanaan paljon erilaisia juhlia, jolloin kotiin kutsutaan vieraat ja tuttavat. Ei hätää! Vielä ehdit remontoida kylpyhuoneesi esittelykuntoon. Tässä tämän kevään kuumimmat trendit kylpyhuoneeseen!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kylpyhuone esittelykelpoiseksi – kevään 2015 trendit kylpyhuoneremonttiin!

Kylpyhuone on yksi tärkeimmistä tiloista kotona. Se on päivittäin käytössä, joten sen viihtyisyyteen ja toimivuuteen kannattaa kiinnittää huomiota. Kylpyhuone on myös se tila, jonka esittely vieraille voi arveluttaa, mikäli värimaailma on suoraan myrkynvihreältä 70-luvulta tai kaakelit ovat pinttyneet likaisiksi kaikesta jynssäämisestä huolimatta. Kevät tuo mukanaan paljon erilaisia juhlia, jolloin kotiin kutsutaan vieraat ja tuttavat.

 

Ei hätää! Vielä ehdit remontoida kylpyhuoneesi esittelykuntoon. Tämä kevät on kylpyhuoneremontoijan unelma, sillä laattavalikoima on huikea ja upeita ideoita löytyy vaikka kuinka. Jos olet suunnittelemassa kylpyhuoneesi uudistamista, kannattaa kurkata uusimmat trendit ja valikoida omaan makuun sopivimmat vinkit. Suosittelemme silti ottamaan omassa remontissa huomioon, että remontin tulisi kestää aikaa. Joten ei ehkä kannata laittaa kaikkea täysin uusimpien trendien mukaan, vaan ottaa mausteita uusista tuulista piristämään ilmettä.

Tässä kuitenkin tämän kevään kuumimmat trendit kylpyhuoneissa. Valitse oman makusi mukaan tai toteuta kanssamme aikaa kestävä remontti perinteisin valinnoin. Neutraalit värit kestävät aikaa, joten jos leikittelet materiaalivalinnoissa pitäydy hillityissä väreissä.

Ideoi vapaasti, nyt on lupa käyttää luovuutta kylpyhuoneen sisustuksessa

Tänä keväänä kylpyhuoneen laattoja löytyy joka koossa, värissä ja materiaalissa. Kevään trendinä on ehdottomasti rohkea yhdisteleminen. Nyt voit siis luvan kanssa yhdistellä erilaisia värejä, laattakokoja ja materiaaleja keskenään. Kokovalkoinen kylpyhuone on edelleen suosituin mutta ilmettä luodaan muun muassa pystyboordeilla. Upean ilmeen saat esimerkiksi käyttämällä suuria valkoisia laattoja, ja tekemällä siihen tehosteita esimerkiksi valemosaiikeilla.

Laattojen ladonnassa kannattaa myös miettiä erilaisia vaihtoehtoja perinteisen sijaan. Erikokoisia laattoja käyttämällä saat upean tekstuurin kylpyhuoneen seiniin ja lattiaan. Tätä laatoitusmenetelmää ei kuitenkaan kannata kokeilla yksin, vaan pyytää ammattilainen apuun, jotta laatat sijoittuvat kauniisti ja niitä on riittävä määrä.

Erilaiset tekstuurit ovat in kylpyhuoneremontissa

Trenditietoinen valitsee nyt kylpyhuoneeseensa hienostunutta marmoria tai rouheaa luonnonkiveä. Myös kolmiulotteiset laatat ovat nyt pinnalla. Marmori luo ylellisen ja arvokkaan tunnelman ja sen yksilöllinen kuviointi tekee siitä mielenkiintoisen. Oikean marmorin sijasta voit käyttää myös edullisempaa ja helppohoitoisempaa jäljitelmää. Marmoria on saatavilla useissa eri väreissä. Luonnonkivi tuo lämmintä tunnelmaa ja sopii erinomaisesti käytettäväksi tehosteena tai vaikkapa koko pintana. Tumma ja mattapintainen luonnonkivikuosi on helppo valinta, sillä siinä ei näy lika.

Leikittele kuvioinneilla kylpyhuoneessa

Tiesitkö, että on olemassa myös puukuvioituja laattoja? Kylpylätunnelman saat luotua näillä puukuvioiduilla laatoilla helposti. Lisäksi voit hämmentää vieraitasi ovelalla valinnalla. Puukuvio tuo lämpimän ja tunnelmallisen ilmeen kylpyhuoneeseen. Marokkolaiset kuvioinnit ovat tänä vuonna nouseva trendi. Ja näillä saatkin eksoottisen ja varmasti yksilöllisen lookin kylpyhuoneeseen. Luo kuviolaatoista vaikkapa ”tauluja” muuten yksiväriseen seinään, jos et halua kokonaan kuvioitua kylpyhuonetta.

Teksti ja kuva: Rustholli, Jani Valaranta

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.