MAINOS

Kylpyhuoneremontti järkevään hintaan

Keittiö

Uusi NANO-kylpyhuonemallisto tekee unelmista totta myös pienissä tiloissa. Aloita kylpyhuoneremontti.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Uusi kylpyhuone edullisesti – onko se edes mahdollista luoda kylpyhuoneeseen uusi ilme järkevään hintaan – ilman raskasta remonttia? Byggmaxin NANO-uutuusmalliston avulla kylpyhuoneunelmat on helppo toteuttaa myös pienissä kylpytiloissa.

Kun tilaa on vähän, tarkka suunnittelu ja järkevät muodot ratkaisevat. Tilaa säästävä NANO-mallisto on suunniteltu erityisesti pieniin kylpyhuone- ja wc-tiloihin. Tarkka muotoilu takaa sen, että säilytystiloista ei tarvitse tinkiä, vaikka neliöitä on rajallisesti. Mallisto sisältää erimallisia pesualtaita, allaskaappeja, erikokoisia seinäkaappeja sekä wc-istuimia tarvikkeineen.

NANO-allaskaappi

Tilaa säästävästä muotoilusta huolimatta allaskaappi on sisältä uskomattoman avara ja tilava. NANO-mallistossa on kahdenlaisia allaskaappeja, symmetrisen ja epäsymmetrisen pesualtaan kanssa yhdistettävät vaihtoehdot.

Allaskaapin korkeakiiltoiset ovet on valmistettu kosteutta hyvin kestävästä MDF-levystä ja lastulevystä, allas on posliinia. Valkoisen ja harmaan lisäksi värivaihtoehtoina ovat trendikäs lime ja pirteä oranssi. Kaapinovi on saatavilla oikea- vai vasenkätisenä. Kaapin mitat ovat 410 x 410 x 290 mm (L x K x S). Hinta kohtuuliset 139 euroa.

Kylpyhuoneremontti käyntiin Colours-seinäkaapista

Nano kylpyhuonekalusteet

Tilaa säästävä NANO-mallisto on suunniteltu erityisesti pieniin kylpyhuone- ja wc-tiloihin.

Neliönmuotoisen seinäkaapin voi yhdistää myös saman sarjan muihin kaappeihin.

NANO-malliston avulla kylpyhuoneeseen voi luoda ainutlaatuisen tunnelman rohkeiden värien ja muotojen avulla. Tämä harmaa kaapinovi sopii Nano-kylpyhuonekaappeihin. Jos kaappeja on useita, niihin voi valita erivärisiä ovia, jolloin huone on vieläkin eloisampi. NANO Colours -seinäkaapin runko on valmistettu lastu- ja MDF-levystä. Kaapin runko ja ovet myydään erikseen.

Mitat: 410 x 232 x 410 mm (L x S x K) Hinnat: kaapin ovi 59 euroa, kaapin runko 85 euroa.

NANO-wc-istuin

Kun tila on hyödynnettävä tarkkaan, on malliston seinään asennettava WC-istuin nokkela ratkaisu. Kylpyhuoneen lattia on helppo siivota. Laadukkaan WC-istuimen posliinilla ja pinnoitteella on 10 vuoden takuu.

Istuimen mitat: 470 x 370 x 385 mm (L x S x K) Hinnat: istuin 205 euroa, istuimen kansi 115 euroa, Aqua-huuhtelujärjestelmä 229 euroa. Huuhtelupainikkeet alkaen 24,94 euroa, saatavana harmaana, valkoisena ja hopeanvärisenä.

NANO-kylpyamme

Puolikaaren muotoinen, linjakkaan kaunis kylpyamme sopii täydellisesti kylpyhuoneen nurkkaan, joka jäisi muuten hyödyntämättä. Lasikuidusta valmistettu kylpyamme on saatavana sekä oikean- että vasemmanpuoleisena. Toimitetaan ilman peitelevyä.

Kylpyammeen mitat: 1500 x 420 x 750 mm. Hinnat: amme 359 euroa, ammeen etupaneeli 129 euroa, poistosarja kylpyammeeseen (sis. pohjaventtiilin, ylivuotosuojan ja putkiosat) 49 euroa.

Lisätietoja: www.byggmax.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

allaskaappi kylpyamme kylpyhuonekalusteet kylpyhuoneremontti