Arjen ylellisyyttä tarjoaa Svedbergsin Indigo-kalustesarja. Kaappi posliinialtaineen 1 422 euroa. Cube-suihkukaapin hinta 2 333 euroa. Katso lähin jälleenmyyjä www.svedbergs.fi.


Virkisty. Oras Fontana-suihkusetin hinta on noin 126 euroa ja Oras Cubista amme- ja suihkuhana noin 347 euroa. Myynti LVI-alan liikkeet ja rautakaupat.


Kylpylä kotiin. Mimcomin ohjauspaneeleilla varustetuissa Eago-kodinkylpylöissä on yhdistetty tyylikkäästi alumiinia, puuta ja lasia. Ehdottoman vesitiiviissä kylpylöissä on myös venttiili sisäpuolella höyrynkehittimen kalkinpoistoon. Kodinkylpylöitä on useaa eri kokoa. Hinnat alkaen 1 990 euroa. Lähimmän jälleenmyyjän löydät osoitt


Väriä! Gustavsbergin Coloric-hanoissa yhdistyvät tyylikäs muotoilu, upeat värit ja ympäristöystävällisyys. Mustan kylpyammehanan hinta noin 324 euroa. Myynti LVI-alan liikkeet ja rautakaupat.


Tyylikäs. Esprit Sigle Option -kylpyhuoneryhmän modulit voi asentaa käyttäjän haluamalla tavalla, jolloin tilasta saa persoonallisen kokonaisuuden. Myynti Netrauta.


Hellivää höyryä. Valmis höyrykylpy minuutissa, ei esilämmitystä! Muoto-Steam höyrykylpy ei vaadi kiinteää asennusta. Laitteen oman vesisäiliön ansiosta sitä voi käyttää vesijohdon ulottumattomissa vaikka terassilla. T


Musiikkia märkätiloihin. Aqua Span kosteiden tilojen radio on vesihöyrytiivis. Kaukosäätimellä ohjattava keskusyksikkö ja kaiuttimet sijoitetaan kattoon niin, että vain kaiuttimet ovat näkyvissä. Saatavilla viittä eri väriä. Sarjaan saa lisävarusteena lisäkaiuttimet esimerkiksi


Herkän kukanmuotoisen altaan seuraksi sopii moderni hana. Allas Puustellin omaa mallistoa. Spring-altaan hinta noin 101 euroa. Grohen Tenso-hana noin 666 euroa. Tiedustelut Puustelli.


Lempileffan kanssa kylpyyn. Tilavan Aqua-Novitekin Incredible-ammeen reunus on kirsikanväriseksi maalattua ja lakattua tammea, saatavana porejärjestelmillä tai pelkkänä kylpyammeena. Lisävarusteina mm. valoja, TV ja DVD. Amme 2 490 euroa, Classic-porejärjestelmällä 3 340 euroa, DVD 450 euroa ja TV 480 euroa. Jälleenmyyjät www.aquanovitek.fi.

Suorat linkit jutussa esiintyvien yritysten yhteystietoihin: www.suomela.fi/kylpyhuoneuutta508