MAINOS

Hanojen ja suihkujen uudet muodot

Kylpyhuone

Käytännöllisyyden lisäksi ne toimivat tyylikkäinä yksityiskohtina tuoden sekä tunnelmaa että ryhtiä kylpyhuoneeseen.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Hanat ja suihkut ovat tärkeä osa kylpyhuoneen sisustusta. Markkinoilta löytyy eri malleja aina perinteisen klassisesta modernin pelkistettyihin. Sekä hanojen että suihkujen hinnat määräytyvät ominaisuuksien, muotoilun ja materiaalien mukaan. Kaikkein suosituin pintamateriaali on kromi, joka sopii kaikkialle ja on helppo pitää puhtaana.

Hanojen ja suihkujen lämpötilanrajoittimilla voidaan asettaa veden enimmäislämpötila, joka säästää energiaa ja on turvallinen. Eniten vedenkulutukseen vaikuttavat kuitenkin käyttötottumukset: vettä pystyy parhaiten säästämään sulkemalla hanan tai suihkun saippuoinnin, hiustenpesun ja hampaiden harjaamisen ajaksi. Suihkun erilaiset hanatyypit vaikuttavat myös kulutukseen. Sadesuihku tarjoaa miellyttävän suihkuelämyksen ja luo ylellisen tunnelman, mutta saattaa kuluttaa jopa kolme kertaa enemmän vettä kuin perinteinen suihku.

Stefano Giovannonin suunnittelemet IL BAGNO ALLESSI One by Oras 8500 -pesuallashana sekä suihkusetti ovat syntyneet Oraksen ja Alessin yhteistyön tuloksena. Modernissa hanassa on kiinteä juoksuputki, poresuutin ja vipupohjaventtiili. Suihkusettiin kuuluvat suihkutanko ja käsisuihku. Hana 506 euroa ja suihkusetti ilman sekoittajaa 571 euroa.

Lisätietoja www.oras.fi

 

Pitkien ihmisten pelastus on suihku, jonka korkeutta voi nostaa jopa 40 cm. FM Mattssonin Gardasuihkusetti säästää energiaa EcoFlow-järjestemällä. Nerokas pesuallashana antaa vettä aluksi vain puoliteholla, joka useimmiten riittää hyvin käsienpesuun. Täysille hanan saa vetämällä voimakkaammin vivun ylimpään asentoon. 9000E hana Ecoplus-toiminnolla 111 euroa ja Garda-suihkusetti ilman sekoittajaa 695 euroa.

Lisätietoja www.fmmattsson.se

 Vanhanaikaisen kaunis Classicsarja sointuu erinomaisesti romanttisen maalaistyylin kylpyhuoneisiin. Laadukkaan sarjan pesuallashanan värivaihtoehdot ovat kulta tai kromi ja korkeus 100 mm. Saman sarjan suihkusetti ja suihkuhana ovat kromattua messinkiä. Hanan ja suihkun vedenpaine ovat minimissään 0,5 bar ja maksimissaan 10 bar. Hana 329 euroa ja suihkusetti sekoittajalla alkaen 1 999 euroa.

Lisätietoja www.westerbergs.fi

 

Ylellinen Hansgrohe Raindance Showerpipe Ecosmart 180 -suihku tarjoaa pehmeän sadepisaramaisen suihkukokemuksen. Leveä yläsuihku on halkaisijaltaan 180 mm ja AirPower-ominaisuus antaa tunteen runsaammasta suihkusta. Uudenlainen tekniikka säästää myös vettä. Kylpyhuoneen tunnelmaa täydentää vesiputoussuuttimella varusteltu Axor Massaud –pesuallashana. Hana 866,60 euroa ja suihkusetti sekoittajalla noin 900 euroa.

Lisätietoja www.hansgrohe.fi

 Mukavan kulmikas Hafa LIME -sarja sopii monentyylisiin kylpyhuoneisiin. Sarjaan kuuluvat kattosuihku, suihkusetti ja termostaattihana, jotka sopivat sekä piilo-, että pinta-asennetuille putkille. Kromatussa suihkusetissä on puhtaat suorat linjat ja litteä suihkupää. Robert Öhmanin suunnittelema Lime-pesuallashana sopii hyvin yhteen muun sarjan tuotteiden kanssa. Hana 219 euroa ja suihkusetti sekoittajalla 649 euroa.

Lisätietoja www.hafa.fi

 

Katso toimituksen suosikit seuraavalta sivulta!

 

Toimitus valitsi suosikkinsa!

Klassista käytännöllisyyttä

 

 

Moran Inxx-suihkusetissä on pinta-alaltaan suuri yläsuihku, joka tekee suihkuhetkestä ihanan rentouttavan. Automaattisen kalkinpoiston ansiosta suuttimet on helppo pitää puhtaana. Halusin perusmallisen ja hinnaltaan edullisen hanan. Cellon Classic-allashana tuntuu käteen hyvälle ja sitä on helppo käyttää.

Hana 59 euroa ja suihkusetti ilman sekoittajaa 775 euroa.

Lisätietoja www.k-rauta.fi ja www.moraarmatur.fi

Silja Vesterinen, päätoimittaja

 

Väriä ja ympäristöystävällisyyttä


Tämä kokonaisuus on sekä trendikäs että korkealaatuinen! Raikkaan sininen suihkusetti ja hana piristävät vaaleaa kylpyhuonetta sekä toimivat persoonallisina yksityiskohtina. Gustavsbergin Coloric- sarjassa on myös huomioitu ympäristöystävällisyys.

Hana 179 euroa ja suihkusetti ilman sekoittajaa 155 euroa.

Lisätietoja www.gustavsberg.fi

Anni Hämäläinen, toimitussihteeri

 

Ulkonäkö ratkaisi

Valintani on Damixan Slate-sarja, jonka valitsin lähinnä ulkonäön vuoksi, koska pieni kylpyhuoneemme kaipaisi uutta ja trendikästä ilmettä. Pirteän ulkoasun lisäksi hanassa on Eco-vedensäästöominaisuus, kuuma vesisuojaus sekä Rub Clean -poresuutin.

Hana 279 euroa ja suihkusetti sekoittajalla 529 euroa.

Lisätietoja fi.damixa.com

Virpi Westerholm, AD

 

Katso myös pyyhekuivaimet >

 

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.