MAINOS

Vessaremppa pikkubudjetilla!

Kylpyhuone

Kun remonttimies kerran on paikalla, eikös remontoida tämä vessakin… vaikka pikkubudjetilla, emäntä aneli saunaremontin loppumetreillä.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Materiaalit kiertoon!

Remontin teema oli selvä alusta asti: nurkissa lojuvat tarvikkeet haluttiin hyödyntää mahdollisimman tarkkaan. Paneelit revittiin polttopuiksi ja vain huonot kipsilevyt vaihdettiin uusiin. Pönttö ja vanha laminaattilattia saivat jäädä ainakin toistaiseksi. Kellastunut katto maalattiin valkoiseksi ylijäämämaalilla.

Isännän perintölamppu tuo lisävaloa ja vanhaa tunnelmaa.

Kipsilaastia seinään!

Perhe suunnitteli ensin seiniin rosoista betonilaastia. Urakoitsija Jaan Joonas ehdotti kuitenkin edullista, kipsipohjaista Knauf Goldbandia, josta tehtiin elävän kuhmurainen ”linnanseinä”. Lämpimän sävynsä seinä sai öljykäsittelystä.

Yleisvaloksi kelpasi vanha loisteputki, joka piilotettiin katonrajaan ”verholaudan” taakse. Nyt epäsuora valo korostaa upeaa seinää kauniisti. Isännän perintölampulle löytyi peilin vierestä vihdoin paikka, kun johdot voitiin piilottaa seinän sisään.

Käytännöllistä tyyliä! Nämä vessapaperit vieraskin löytää.

Lattialaatasta tyylikäs taso.

Saunaremontista jäi yli mustaa Doga Pepper -laattaa, josta urakoitsija teki upean, puurunkoisen tason. Sen alahyllylle mahtuu vessapapereita kahteen kerrokseen. Netistä löytyi pieni Otsoson-allas, joka sopi mainiosti tason jatkeeksi. Vanha hana sai jäädä, ja ylimääräiseksi jäänyt peilikin löysi paikkansa.

Metallipintainen tarra muuttaa vessan oven magneettitauluksi, johon kuvat ja viestit on helppo napsauttaa kiinni. Musta tarra myös irtoaa maalipinnasta jälkiä jättämättä. Lisätietoja www.tarravimma.fi.

 

Magneettitaulu oveen!

Emäntä maalasi oven ja asensi isännän kanssa sen keskelle metallisoidun tarran joka kantaa vahvojakin magneetteja ja kestää pyyhkimistä. Työ vaati tarkkaa mittailua ja huolellisuutta, mutta tulos on upea.

– Nyt pytyllä voi ihailla omaa, vaihtuvaa taidenäyttelyä!

Mitä maksoi?

  • Työ, Jaan Joonas Plaadikild Oy 800 €
  • Kipsilevyt, Knauf EK 30 €
  • Käsirappauslaasti, KNAUF Goldband, pari säkillistä yhteensä 28 €
  • Allas, Otsoson UMG 200 Malja-allas 134 € ykkösrauta.net
  • Laatat, Atlas Concorde Doga Pepper (Vehoniemi) 77 €/ m².
  • Metallisoitu tarra, esim. 1 x 1,7 m 65 € tai 50 x 50 cm pala 14,50 € www.tarravimma.fi
  • Happy-matto, Kodin Ykkönen 39,95 €
  • Grundtal-peili, IKEA 39,95 €

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.