Naava-sähkökiuas lauteisiin integroituna

Tulikiven uudet kiuasmallit ovat vuolukivinen Naava, keraaminen Nuoska ja luonnonkivipintainen Rae. Kiukaiden elektroniikka mahdollistaa saunan lämpötilan säädön jopa asteen tarkkuudella.

Kiuasmallit Naava, Nuoska ja Rae ovat huoneistosaunan kiukaita, joista Naava- ja Nuoska-kiukaat voidaan myös integroida lauteisiin upottamalla kiukaan alaosa lauderakenteisiin. Kiukaisiin kuuluu seinälle tai kattoon asennettava keraaminen lämpöanturi, joka mahdollistaa saunan lämmön tarkan säädön.

Perinteikäs Naava-kiuas on valmistettu helmen harmaasta, uritetusta vuolukivestä, joka varaa itseensä lämpöä ja luovuttaa sitä hitaasti tasaisen pehmeissä löylyissä. Keraamisella Nuoska-kiukaalla saunaan voi luoda ylellisen kotikylpylän tunnelmaa. Kiukaan väri on mattapintainen valkoinen. Selkeälinjainen Rae-kiuas sopii graafista ilmettä arvostavalle sisustajalle. Kiukaasta on saatavana Jade-komposiitista valmistettu luonnonvalkoinen versio ja Varpaisjärven mustasta graniitista valmistettu tumman harmaa versio. Uusien sähkökiukaiden muotoilusta vastaa Provoke.

Kiukaisiin on saatavilla myös tavallisten kiuaskivien päälle pintakerrokseksi aseteltavia valkoisia Tulikivi deco -kiuaskiviä, joiden halkaisija on 5–10 cm.

Hintatiedot:

Naava, hinnat noin 1050–1395 €
Nuoska, hinnat noin 2200–2650 €
Rae, hinnat noin 3060–3440 €

Lisätietoja Tulikivi, www.tulikivi.fi.