MAINOS

Nautitaan porealtaasta – terassilla!

Kylpyhuone

Lapsiperhe sai kaivatun poreammeen vapaa-ajan asuntonsa terassille.

Jaa sosiaalisessa mediassa

– Olemme varauksettoman tyytyväisiä poreammeeseemme. Voimme koko perhe rentoutua siinä yhtä aikaa ja mukaan mahtuvat ystävätkin, perheenisä kertoo.

Siuntiolaisperheen äiti ja esiteini-ikäiset lapset toivoivat ammetta jo kotitalon pihalle. Vapaa-ajan asunnon terassille se kuitenkin sopi isänkin mielestä hyvin perustein: ammeeseen pääsee pulahtamaan suoraan saunasta ja samalla voi ihailla merimaisemaa. Enää kukaan ei kaipaa omaa rantaakaan.

Näin se käy! Siuntolaisperhe sai poreammeensa, vaikka sijoituspaikka oli haastava. Amme piti nostaa nosturilla 25 metrin matka sivuttaissuunnassa, alakerran parvekkeelle, kaiteen yli.

Sunbelt Polaris -ammeen perhe valitsi lopulta naapurin suosituksesta: amme oli hyvä ja se mahtuisi varmasti samanlaiselle terassille. Naapuri antoi myös vinkkejä perustustyöhön. Jo ennestään tukevan terassin alle isäntä rakensi muutaman harkkopilarin: näin varmistettiin, että terassi kestää painavan ammeen.

Ammeen asennus oli haastava, sillä talo sijaitsee jyrkässä rinteessä.

– Asennus sujui kuitenkin hyvin, parissa tunnissa. Valmis paketti vain nostettiin paikalleen ja laitettiin töpseli seinään.

– Ammeen voi asentaa myös talvella, hankalimpiin paikkoihin jopa helikopterin avulla, Poreisiin.fi:n toimitusjohtaja Kimmo Niininen kertoo.

Viime kesänä asennetusta ammeesta on nautittu myös talvella, sillä lämpökannen alla vesi odottaa lämpimänä kylpijöitään. Allas sopii myös kotiavannoksi, kun lämpötila pidetään hieman plussan puolella.

Useimmiten ammeessa viihtyvät lapset kavereineen.

– Itse rentoudun hierovissa poreissa erityisesti urheilun jälkeen. Mukavaa on, vaikka en mikään kylpijäfanaatikko olekaan, isäntä nauraa.

Veden perhe vaihtaa neljän kuukauden välein. Joka toinen viikko ammeeseen lisätään Aqua Finesse -hoitoainetta, joka pitää veden puhtaana.

– Peseydymme todella huolellisesti ennen ammeeseen menoa. Oli yllätys, että ammeen reunoihinkaan ei ole jäänyt pinttymiä.

Vettä sisään ja töpseli seinään! Jos vettä on 1 500 litraa, lämpiää neliasteinen vesi 38-asteiseksi 1 kw:n lämmittimellä 54 tunnissa, Sunbelt Polariksen 3 kw:n lämmittimellä 18 tunnissa.  

Katso alempaa porealtaiden vertailu!

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

poreallas poreamme uima-allas uima-altaat