MAINOS

Kylpyhuoneen puhtaanapito helpottuu seinään asennettavilla kalusteilla

Kylpyhuone

Kylpyhuone ei liity ainoastaan henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimiseen, vaan se on myös paikka, jossa rentoudutaan. Valitettavasti kylpyhuone on myös kodin hankalimpia tiloja pitää puhtaana. Kylpyhuonekalusteiden valmistaja Villeroy & Boch Gustavsberg kertoo parhaat vinkit kylpyhuoneen puhtaanapitoon.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Kylpyhuoneremonttia suunnittelevat asiakkaat pitävät nykyisin tärkeänä sitä, että kylpyhuone tuntuu puhtaalta tai raikkaalta. Tästä syystä monet valitsevat valoisan sisustuksen ja helposti puhtaana pidettävät pinnat.

– Haluamme, että koti ja myös kylpyhuone ovat aina puhtaat. Siivoamiseen on kuitenkin käytettävissä yhä vähemmän aikaa. Meidän on siis mietittävä, miten sisustus voi helpottaa arkea, kertoo Rebecca Duvemyr, Villeroy & Boch Gustavsberg AB:n PR- ja viestintäpäällikkö.

Näin pidät kylpyhuoneen puhtaana

Koko perhe käyttää kylpyhuonetta päivittäin henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimiseen. Kylpyhuoneen nurkkiin ja kulmiin kertyy helposti kalkkia, likaa ja bakteereita. Monet pitävät WC-istuinta kylpyhuoneen hankalimmin puhdistettavana paikkana, sillä WC-istuimen taustaa on vaikeaa siivota ja istuimessa on paljon kulmia, joihin voi kertyä likaa. Kylpyhuonekalusteet ovat kuitenkin kehittyneet viime vuosina, ja uudet innovaatiot helpottavat myös siivoamista.

– Esimerkiksi seinään kiinnitettävä WC-istuin vähentää hankalasti siivottavien nurkkien ja kulmien määrää, ja istuin on helppo pyyhkiä puhtaaksi. Avoin huuhtelukaulus on myös hyödyllinen uudistus, sillä sen ansiosta WC-istuimeen kertyy vähemmän likaa paikkoihin, joihin oli aikaisemmin hankala päästä käsiksi, Rebecca Duvemyr kertoo.

4 vinkkiä kylpyhuoneen puhtaanapitoon

Hyödynnä siivouksessa hammasharjaa

Hammasharjan avulla puhdistat helposti vaikeapääsyiset kohdat, kuten WC-istuimen kiinnikkeiden ympäryksen ja pesualtaan hanan ympäryksen.

Mikrokuituliina vähentää puhdistusaineiden tarvetta

Mikrokuituliina puhdistaa tavallisia siivousliinoja tehokkaammin, jolloin kylpyhuoneen puhdistamiseen tarvitaan vähemmän puhdistusainetta.

Puhdista kylpyhuone kaikkialta

Pyyhi seinät, laattapinnat ja hyllyt. Muista puhdistaa myös valokatkaisija ja ovenkahvat, sillä ne voivat olla likaisempia kuin pesuallas ja WC-istuin.

Pese suihkuverho

Pese suihkuverho säännöllisesti, jotta siihen ei kerry likaa ja saippuajäämiä.

Neljä hygienistä uutuutta kylpyhuoneeseen

1. Avoin huuhtelukaulus – HygienicFlush

Perinteisissä WC-istuimissa on hankalasti puhdistettava huuhtelukaulus, jonka alle voi kertyä likaa ja bakteereita. Gustavsbergin Hygienic Flush on uudenlainen huuhtelutekniikka, jossa on avoin huuhtelukaulus. Huuhtelu ylettyy aina kapeaan reunukseen saakka, jolloin WC-istuin on entistä helpompi puhdistaa. WC-istuimessa on ainoastaan reuna, jonka päällä istuinkansi on.

2. Likaa hylkivä pinta – CeramicPlus

CeramicPlus on Villeroy & Boch Gustavsbergin kehittämä lasite saniteettiposliinille. Se tekee posliinista likaa hylkivän, jolloin kalkki ja lika eivät pääse tarttumaan tuotteen pintaan. CeramicPlus -lasitteen likaa hylkivien ominaisuuksien ansiosta puhdistusainetta tarvitaan vähemmän, ja WC-istuin voidaan puhdistaa miedommalla puhdistusaineella.

3. Seinäkiinnitys

Suurin kylpyhuoneen puhtaanapitoa helpottava uutuus ovat seinään asennettavat WC-istuimet jakylpyhuonekalusteet. Ratkaisu helpottaa siivoamista WC-istuimenja kaappien alta, jonne kertyy usein pölyä ja kalkkijäämiä, ja jonne voi olla hankala ylettyä.

4. Irrotettavat WC-istuinkannet– Quick Release

Irrotettavat WC-istuinkannet on helppo huuhdella puhtaaksi suihkulla. Tämä helpottaa myös WC-istuimen puhdistamista.

Lisätietoja:

Villeroy & Boch Gustavsberg AB

www.gustavsberg.com

Villeroy & Boch Gustavsberg AB kuuluu Pohjoismaiden johtaviin kylpyhuonetuotteiden valmistajiin. Konsernin kaksi tuotemerkkiä Gustavsberg ja Villeroy & Boch kattavat kaikki kylpyhuonetuotteet, kuten WC-istuimet, pesualtaat, hanat, kalusteet, kylpyammeet ja Wellness-ammeet. Gustavsberg-konsernin omistaa saksalainen Villeroy & Boch AG, joka on eräs Euroopan suurimmista kylpyhuonekalusteiden valmistajista. 

Lähde: Mynewsdesk

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kylpyhuone kylpyhuoneen puhtaanapito siivota siivous wc wc-istuin