MAINOS

Kylpyhuoneen säilytysratkaisut – 7 x kaunista ja kätevää

Kylpyhuone

Kylpyhuone pysyy siistinä, kun purkeille ja puteleille on riittävästi säilytystilaa. Kylpyhuoneen säilytysratkaisut tulee miettiä tarpeen mukaan, mutta myös kauneudelle ja harmonialle kannattaa antaa arvoa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kylpyhuoneessa tarvitaan riittävästi säilytystilaa, mutta kalusteet eivät saa viedä kaikkea tilaa. Kompaktit kylpyhuoneen säilytysratkaisut, kuten allaskaapit, laatikostot ja korkeat kaapit, kätkevät hygieniatarvikkeet ja kauneudenhoitotuotteet siististi uumeniinsa.

Kylpyhuoneessa kannattaa suosia laadukkaita ja kestäviä säilytyskalusteita, joita on mukava katsoa.

Yleisilme pysyy avarana, kun valitsee seinään asennettavat kalusteet. Vapaaksi jäävä lattia keventää paitsi vaikutelmaa myös kylpyhuoneen siivousta”, sanoo Geberit Oy:n myyntiedustaja Kristina Närevuori.

Hän muistuttaa, ettei muotoilu ole vain tyyliseikka. Fiksusti suunniteltuja säilytystiloja on mukava käyttää ja puhdistaa. Parhaimmillaan kylpyhuoneen säilytysratkaisut hyödyntävät pienen tilan neliöt tehokkaasti ja auttavat pitämään tavarat järjestyksessä.

– Kylpy- ja wc-tilojen säilytyskalusteita kannattaa valita huoneen mittojen ja käyttäjien tarpeiden mukaan. Kalusteista voi luoda upean ja yhtenäisen kokonaisuuden lukuisin eri tavoin, Närevuori kertoo ja kannustaa yksilöllisyyteen.

↑Kylpyhuone on yhtä aikaa tyylikäs ja käytännöllinen, kun tilassa on riittävästi fiksuja säilytysratkaisuja, kuten Geberit iCon -kalustesarjassa.

Kylpyhuoneen säilytysratkaisut

1. Tilaihme pesualtaan alla

Pesualtaan alla oleva laatikko on kokonaan käytettävissä tavaroiden säilytykseen, jos kalusteessa ei ole häiritsevää syvennystä vesilukolle. Kevyesti liikkuvat laatikot sulkeutuvat pehmeästi Soft Close -mekanismin ansiosta.

 

↑Laatikko ilman vesilukon syvennystä on saatavilla esimerkiksi Geberit Variform -kalustesarjassa.

2. Vetovoimainen apteekkikaappi

Korkea kaappi vedettävällä apteekkihyllyllä tuo säilytettävät tavarat helposti saataville. Kaapissa on riittävästi tilaa myös pulloille ja muille tavaroille, jotka vaativat korkeutta.

 

↑Geberit Acanto -sarjan korkea kaappi paljastaa kätevästi kaiken sisältönsä, kun sen vetää auki.

3. Peilikaappi kuin tasopeili

Kun peilikaappi upotetaan lähes kokonaan seinän sisään, ulkonevat peiliovet muistuttavat ilmeeltään kevyttä tasopeiliä. Peilikaapin sisällä voi voi olla siirrettävät lasihyllyt. Kaappiin integroitu suora ja epäsuora valaistus toimivat kätevästi sekä kohde- että yleisvalona tarpeen mukaan.

↑Geberit One -peilikaapin reunus on valmistettu huurretusta lasista, minkä ansiosta ovia voi avata ja sulkea ilman, että sormenjäljet sotkevat peilipinnan.

4. Suihkuputelit liukuoven takana

Seinään upotettu hylly säästää tilaa suihkutilassa. Shampoo- ja saippuapullot pysyvät kauniisti piilossa, kun syvennyslaatikkoon valitsee peilipintaisen liukuoven.

↑Geberit One -hylly kätkee sisäänsä shampoot ja hoitoaineet.

5. Vaivaton arki magneettitaulussa

Magneettitaulu on hauska ja persoonallinen ratkaisu kylpyhuoneeseen. Erikokoiset laatikot voi asetella magneettiseinään haluamallaan tavalla, ja niissä voi säilyttää esimerkiksi usein käytettäviä hygieniatarvikkeita.

↑Geberit Acanto -magneettitaulun voi yhdistää myös muihin saman valmistajan kalustesarjoihin.

6. Mukava meikata

Peilikaapin sisäpuolella olevat peilit mahdollistavat peilaamisen samalla, kun käyttää kaapin sisältöä esimerkiksi ehostaessa. Meikit, hajuvedet ja purnukat ovat sopivalla korkeudella avohyllyillä ovien sisäpuolella.

↑Geberit Acanto -peilikaapissa peili on käytettävissä, vaikka ovet ovat auki.

7. Korkea kaappi – paljon säilytystilaa

Korkea kaappi on tehokas tapa lisätä säilytystilaa esimerkiksi pyyhkeille, wc-paperille ja muille tarvikkeille. Korkea kaappi on kylpyhuoneen säilytysratkaisu, johon mahtuu isonkin perheen tavarat.

↑Geberit Acanto -kaapin ovessa on hyllyjä.

↑Geberit iCon -sarjassa kaapinoven sisäpuolella on suuri peili.

Lähde ja kuvat: Geberit

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.