Jaa sosiaalisessa mediassa

Eroaako teidän tuotteet kiinakrääsästä?

Onko teidän tuotteet samanlaisia kuin halpis kiinakrääsät jotka hajoavat alle vuoden sisään? Voin ostaa samantyyppisiä led tuotteita kiinasta, mutta hintanne ovat kalliimmat. Kuinka pitkä takuu teidän tuotteissanne on?

-H.PAsiantuntija vastaa

Kiitos kysymyksestäsi liittyen tuotteiden laatuun ja takuuseen! Olemme viimeiset 10 vuotta tehneet tuotekehitystä toimittajaksemme valitsemiemme tehtaiden kanssa. Kiinasta tulee kaiken kaikkiaan valtavat määrät tuotteita, niin hyvälaatuisia kuin huonolaatuisiakin. Tärkeintä meidän toiminnassamme on valmistuttaa niitä tuotteita, jotka kestävät Suomen oloissa ja vastaavat suomalaisia laatuvaatimuksiamme. Takuut ovat meidän tuotteissamme vähintään kolme vuotta kaikissa. Uusimissa spoteissamme takuu on seitsemän vuotta.

Verkkokauppoja selatessaan on vaikea kuvan perusteella päätellä oikein mitään tuotteiden laadusta, ja esimerkiksi led-polttimoiden halpa hinta houkuttelee monia tavaratalojen hyllyjen välissä. Olemme kirjoittaneet tuotteidemme ominaisuuksista ja hintaan vaikuttavista tekijöitä blogissamme esimerkiksi otsikolla: Led valaisimien hinta – mikä led valaisimissa maksaa?

Jos mahdollista, niin tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme Vantaan Koivuhaan myymäläämme osoitteeseen Mesikukantie 16. Olemme avoinna ma, pe klo 8.30-15.30, ti-to klo 8.30-17, la klo 10-14. Verkkosivuiltamme löydät myös koko valikoimamme ja linkit blogiin ja referenssikuviimme.

Lamppukauppa Led Store Oy

Kuva: Pixabay


Julkaisuun liitetyt avainsanat:

led led-valaisin led-valo LedStore Ledstore.fi