Jaa sosiaalisessa mediassa

GU10 halogenin korvaaminen LEDillä

Meillä on valokiskoihin kiinnitettynä useampia GU10-kantaisia kohdevaloja, joissa on halogeenipolttimeen kiinnitetty rautalankajousella koristekehikko, halogeenipollttimojen halkaisija on 60 mm ja koristekehikko on mitoitettu sen mukaan. Nyt kun olen vaihtamassa halogeeneja LED-polttimoihin, huomasin harmikseni, että ainakaan normi kaupoista ei löytynyt kun 50 mm:n halkaisijalla olevia Ledejä GU10-kannalla eikä koristekehikkoja saa niihin sopimaan. Löytyykö mistään 60mm:n halkaisijalla olevia GU10-kantaisia LED-lamppuja tai ohuita sovitusprikkoja sisä50/ulko60 mm halkaisijalla?

-HeikkiAsiantuntija vastaa

Kiitos kysymyksestäsi! 60 mm halkaisijalla olevia GU10-kantaisia polttimoita harvoin kysellään, joten meilläkään niitä ei ole valikoimissa. Jos vain asennusaukko ei ole liian iso, niin suosittelisin meidän GU 10 polttimoita (halk. 50mm) ja siihen sopivaa edullista kehystä (asennusaukko 65mm, ulkohalk. 80 mm). Linkit tuotteisiin ovat alla:

https://ledstore.fi/gu10-led-polttimo-himmennettava-spotti-6w-cri95
https://ledstore.fi/kehys-gu10-kanta-ip21

Tervetuloa myös myymäläämme Vantaan Koivuhakaan tutustumaan tuotteisiin. Kaikki tuotteemme ovat esillä ja asennettuina. Osoitteemme Mesikukantie 16, 01300 Vantaa. Myymälän puh. 045 251 4510. Verkkosivut https://ledstore.fi

Ystävällisin terveisin, Sanna / LedStore

Kuva: Pixabay


Julkaisuun liitetyt avainsanat:

GU10 GU10-kanta kohdevalo led led-kohdevalo led-valo LedStore Ledstore.fi