MAINOS

Jaa sosiaalisessa mediassa

Irrallinen pistorasia

Moi

Asunnossani on vähän seinästä irrallaan oleva pistorasia, toiselta puolelta ei ole ruuvissa kunnolla kiinni ja vähän heiluu, onko tuo haitallinen ongelma? Sen verran pieneltä tuntuu, että kannattaako tuohon sähkömiestä pyytää vaikka en sitä itse saanutkaan kiinni paikalleen, jatkojohtoa olen siinä pitänyt, en tiedä kuinka pitkään se on noin ollut?

-CemeAsiantuntija vastaa

Hei,

Kiitos kysymyksestä.

Hyvä, että et alkanut itse pistorasiaa ruuvailemaan.

Irtonainen pistorasia voi nimittäin aiheuttaa vaaraa: johtimien liitokset voivat löystyä aiheuttaen palovaaraa ja jännitteisiä osia voi tulla esiin aiheuttaen sähköiskun vaaraa.

Pistorasian korjaus on ehdottomasti ammattilaisen työtä ja en voi olla suosittelematta tämän korjauttamista pikimmiten. Eli pyydä sähköasentaja käymään ja kiinnittämään pistorasia. Sähköasennusliikkeiden yhteystietoja on www.loydasahkomies.fi/loyda-sahkomies/ -hakupalvelussa.

Ystävällisin terveisin

– tekninen asiantuntija Matti Orrberg, Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry / Löydä sähkömies -palvelu

Oikeudet omaavien sähköasennusliikkeiden yhteystiedot ovat paikkakuntakohtaisesti haettavissa www.löydäsähkömies.fi -palvelusta.


Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Kysy sähkäriltä kysy sähkömieheltä löydä sähkömies pistorasia STUL Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry sähkömies