Jaa sosiaalisessa mediassa

Konva-Center Willa harmaavesipuhdistin

Miten ko. suodatin täyttää tämän päivän vaatimukset haja-asutusalueella (järven rannalla) olevan vapaa-ajan asunnon harmaiden jätevesien puhdistukselle? Mökillämme on pyykkikone, astianpesukone, suihku ja käsitiskiallas. WC:lle on umpisäiliö. Mökki on pääasiallisesti kesäkäytössä ja normaali asukasmäärä on 4 henkilöä.

-KaleviAsiantuntija vastaa

Kiitos Kalevi kysymyksestäsi!

Mikäli mökkisi sijaitsee alueella, jossa harmaiden vesien käsittelylle ei ole asetettu tiukempia puhdistusvaatimuksia, harmaat vedet voidaan käsitellä harmaavesipuhdistamolla. Tiukemmat puhdistusvaatimukset ovat yleensä käytössä vesistöjen läheisyydessä ja pohjavesialueella. Suosittelemme tarkastamaan paikalliset puhdistusvaatimukset paikkakuntasi viranomaisilta.

Emme voi ottaa kantaa muiden valmistajien tuotteisiin, joten emme osaa sanoa täyttääkö käytössäsi oleva laitteisto nykyiset puhdistusvaatimukset. Mikäli kaipaat järjestelmän päivitystä, autamme mielellämme. Tavoitat Pipelifen jätevesiasiantuntijat arkisin puhelimitse numerosta +358 30 600 2230 tai sähköpostitse jatevesijarjestelmat@pipelife.fi. Pipelifen jätevesijärjestelmiin voit tutustua www.puhdastulevaisuus.fi-sivustolla.

– Pipelife Finland Oy

Kuva: Pixabay


Julkaisuun liitetyt avainsanat:

harmaavesien suodatus harmaavesipuhdistin harmaavesisuodatin jätevesi jätevesien käsittely jätevesien puhdistus jätevesijärjestelmä Pipelife