Jaa sosiaalisessa mediassa

Kuinka paljon merkitystä on värintoistolla?

Hei! Olen miettinyt led-valojen ostamista, ja mietin mitä merkitystä tai hyötyä on hyvästä värintoistosta? Onko se esimerkiksi hyväksi huonekasveille?

-M.KAsiantuntija vastaa

Kiitos kysymyksestäsi led valojen värintoistosta! Yksi led-valojen laatuun vaikuttava tärkeä tekijä on sen värintoisto. Perinteisesti hehkulamput ovat olleet niitä valonlähteitä, joissa on ollut erinomainen värintoisto. Led-valonlähteissä värintoisto-ominaisuus voi vaihdella hyvinkin paljon tuotteesta riippuen, joten siihen kannattaa kiinnittää ostaessa huomiota. Värintoisto ilmoitetaan CRI-arvona, tai Ra-arvona. Hyvässä värintoistossa ympäristön värit näyttävät luonnollisilta ja kaikki värit toistuvat, kuten niiden pitääkin. Olemme kirjoittaneet värintoistosta parissakin blogissamme, joihin linkit ovat: Suunnittele kotiisi korkealaatuinen led-valaistus sekä Led-lamput kasvien hyvinvointiin.

Tervetuloa myymälällemme toteamaan erot värintoistoindeksissä. Myymälämme palvelee Vantaan Koivuhaassa osoitteessa Mesikukantie 16, 01300 Vantaa. Olemme avoinna ma, pe klo 8.30-15.30, ti-to klo 8.30-17.00, la klo 10.00-14.00.

Ystävällisin terveisin, Sanna

Kuva: Pixabay


Julkaisuun liitetyt avainsanat:

led led-valo LedStore Ledstore.fi värintoisto