MAINOS

Jaa sosiaalisessa mediassa

LED-nauhan vaihto

Minulla on kylpyhuoneessa peili (Noro Seaside), jossa on led-valonauha. Onko nauhaa mahdollista vaihtaa vai joudunko ostamaan uuden peilin? Miksi LED-valoja laitetaan, jos niitä ei voida vaihtaa vaihtamatta koko valaisinta...?

-AsukasAsiantuntija vastaa

Kiitos kysymyksestäsi!

Led-valaisimissa on sekä vaihdettavaksi ja huollettavaksi tehtyjä tuotteita että ei-vaihdettavaksi tehtyjä tuotteita.  Ostaessasi led-tuotetta voit selvittää sen oletetut käyttötunnit sekä takuun pituuden ja led-polttimoiden vaihtomahdollisuuden. Led-nauhalla valaistuissa valaisimissa on mahdollista, että muuntaja on vaihdettavissa, sillä se on todennäköisempi vikaantuja, kuin itse led-nauha. Voit tiedustella valaisimen myyjältä tai valmistajalta osien vaihtomahdollisuudesta.

Led-valonlähteiden vaihdettavuudesta on käyty viime aikoina keskusteluja, sillä kertakäyttökulttuurille halutaan muutos. Voit lukea aiheesta lisää esim. Rakennusmaailman artikkelista, jossa lausuntoa on antanut Motivan Päivi Suur-Uski: https://rakennusmaailma.fi/valaisimen-lamppua-ei-voi-vaihtaa-kannattaako-ostaa/

Autamme mielellämme led-valaisinten valintaan liittyvissä kysymyksissä, voit meilata tai soittaa meille, info@ledstore.fi, p. 045 251 4510. Myymälämme sijaitsee osoitteessa Mesikukantie 16, 01300 Vantaa. Esillä ovat kaikki tuotteemme asennettuina. Tuotteillamme on aina vähintään 3 vuoden takuu.

Terveisin, Lamppukauppa Led Store

– Sanna Salmela, LedStore Oy

Kuva: Pixabay


Julkaisuun liitetyt avainsanat:

led Led Store led-valo Led-valonauha led-valot