Jaa sosiaalisessa mediassa

Pysyykö led-nauha kaikilla pinnoilla?

Suunnittelen laittavani lednauhoja kotona. Pysyykö ne kaikilla pinnoilla vai onko jotain mihin se ei tartu?

-Valoa elämäänAsiantuntija vastaa

Kiitos kysymyksestäsi!

Led-nauhojen taustapinnalla on LedStoren nauhoissa, ja yleensä muissakin nauhoissa, tarrapinta. Sitä ei kuitenkaan kannata kiinnittää suoraan mihin tahansa pintaan, jos haluaa tehdä vuosia kestävän asennuksen. Led-nauha nimittäin lämpenee aina jonkin verran, ja led-nauhan käyttöikä alkaa lyhentyä, jos sen pinta lämpenee yli 50 asteeseen.

Parhaiten led-nauha kiinnittyy ja kestää tasaisella ja puhtaalla metallipinnalla, huonoiten esim. lastulevyn leikkauspinnalla. Pienempitehoiset, harvapisteiset (esim. 3 lediä viidellä sentillä) lämpenevät vähemmän kuin suuritehoiset ja tiivispisteiset (esim. 12 lediä viidellä sentillä). Kaikissa led-nauhoissa lämpö on tärkeä johtaa pois nauhalta kiinnittämällä se metalliin.

Alumiiniprofiileita, jotka on tarkoitettu led-nauhalle löytyy esimerkiksi valikoimistamme sekä 2,5 metrin pituisina että pyydettäessä mittaan leikattuina. Profiilit voi leikata myös kotona. Kuvassa esimerkiksi led-nauha asennettuna valkoiseen alumiiniprofiiliin keittiön työtason valaisussa.

Annamme mielellämme lisätietoja led-nauhan kiinnittämisestä. Sähköpostiosoitteemme on info@ledstore.fi. Tuotteemme löytyvät verkkokaupastamme https://ledstore.fi. Myymälämme sijaitsee Vantaan Koivuhaassa osoitteessa Mesikukantie 16, 01300 Vantaa.

– Sanna Salmela, LedStore Oy

Kuva: LedStore


Julkaisuun liitetyt avainsanat:

led Led Store led-nauha