Jaa sosiaalisessa mediassa

Saako led-valoihin himmennystoiminnon?

Hei. Haluaisin vaihtaa olohuoneen halogeenspotit, joista puolet on jo muutenkin pimeenä, energiaa säästäviin led-spotteihin, mutta saako niihin myös himmennystoiminnon?

-Ihan himmee?Asiantuntija vastaa

Hei, Kiitos kysymyksestäsi halogeenispottia korvaavien ledien himmennyksestä. Led-polttimoiden pakkauksiin ja verkossa oleviin tuotetietoihin on merkitty se, jos polttimoa voi himmentää. Eri valmistajilla on hieman eri tavat merkitä himmennys, mutta tämä tieto tuotteesta aina löytyy. LedStoren halogeenia korvaavat polttimot himmentyvät aina johdollisella seinähimmentimellä. Jos seinässä ei ole himmennintä valmiiksi, niin sähkömies voi asentaa sellaisen. Halogeenin korvaavia polttimoita on kahden tyyppisellä kannalla GU10 (230V) ja GU5.3 (MR16), jossa ryhmä vaatii erillisen 12V virtalähteen toimiakseen. Jos virtalähde on kunnossa GU5.3 kantaisissa, niin ainoastaan  polttimon vaihtamisella saat lisää laadukasta valoa. Halogeenispoteissa on lisäksi vaihtoehtona kaksi eri valon värisävyä, eli Kelvin-määrä voidaan valita joko 3000K lämmin valkoinen tai 4000K neutraali valkoinen.

Liitteenä esimerkkikuva, jossa vanhat halogeenit on korvattu  led-polttimoilla.

Tervetuloa myös tutustumaan paikan päälle led-polttimoihimme. Myymälässämme pääsee kokeilemaan miltä, eri valon värilämpötilat (Kelvin) näyttävät. Myymälämme sijaitsee Vantaan Koivuhaassa, osoitteessa Mesikukantie 16, 01300 Vantaa. Olemme auki ma, pe klo 8.30-15.30, ti-to klo 8.30-17 ja la klo 10-14. Verkkokauppamme löydät osoitteesta ledstore.fi

– Sanna Salmela, LedStore Oy


Julkaisuun liitetyt avainsanat:

led led spotti Led Store LedStore Ledstore.fi ledvalaistus ledvalo