Laadukas ulko-ovi on kotisi käyntikortti

Talo

Ulko-ovi ostetaan kenties vain kerran elämän aikana. Siksi kannattaakin panostaa oven ulkonäön lisäksi myös hyvään laatuun, käytännöllisyyteen ja kestävyyteen.

”Ovikauppa käy nyt vilkkaana remontointibuumin myötä. Puupintaiset ulko-ovet ovat iso hitti ja musta väri nousee trendinä”, kertovat Päijänne-ovien Anne ja Matti Sireni.

”Oven lämpimyys on myös monelle tärkeä ominaisuus ja siksi sitä usein kysytäänkin”, muistuttaa Matti.

Päijänne-oven perusmallisto on markkinoiden lämpimimmästä päästä. Ovet ovat jykeviä, 90 millimetriä paksuja ja täyttävät tiukimmatkin lämmönläpäisyvaatimukset. Matalaenergiaovet myös säästävät energiaa tavallista ovea enemmän.

↑ Vakiomalliston lisäksi on mahdollista tilata räätälöity ovi omien toiveiden mukaisesti toteutettuna. Anne ja Matti Sireni palvelevat kaikissa oviin liittyvissä asioissa. Kuva: Päijänne-ovet, valokuvaaja: Silvi Kaarakainen.

Päijänne-ovet on palveleva, kotimainen perheyhtiö

”Haluamme tehdä oven ostamisesta helppoa ja vaivatonta: tarjoamme koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin tarkoituksenmukaisia ratkaisuja. Vakiomalliston lisäksi valmistamme räätälöityjä ovia asiakkaiden toiveiden mukaisesti, 30 vuoden kokemuksella”, toteaa Anne.

”Ulko-ovemme valmistetaan Sysmässä, ovet ovat CE-sertifioituja ja niille on myönnetty Avainlippu-merkki”.

Jokaisen ulko-oven voi tilata myös erityisen hyvillä äänen eristämisominaisuuksilla.

↑ Monipuolisessa ovimallistossa on valinnan varaa. Kuva: Päijänne-ovet

Oven saa ostettua helposti myös verkkokaupasta

”Oven ostamisen yhteydessä kannattaa pohtia myös sen käytettävyyttä. Kannattaisiko oviostoksen yhteydessä uusia myös lukitus ja siirtyä esimerkiksi nykyaikaisen älylukon käyttöön”, vinkkaa Matti.

”Olemme asiakkaan apuna kaikissa oviin liittyvissä asioissa. Päämääränämme on opastaa ja neuvoa jokaista asiakasta hänen omista tarpeistaan lähtien, olipa sitten kyse oven ulkonäöstä tai sen teknisestä toimivuudesta. Meiltä voi kysellä lisätietoja myös puhelimitse ja sähköpostitse”, muistuttaa Anne.

Päijänne-ovien jälleenmyyjäverkoston lisäksi oven voi tilata myös suoraan verkkokaupasta. Toimitusaika on noin 6 viikkoa.

Ovea tilatessasi:

  • päätä ovimalli
  • anna mitat ja paksuus
  • valitse mieluisat lisävarusteet
  • klikkaa ostoksesi ostoskoriin
  • valitse maksutapa ja maksa ostoksesi.

Voit valita oveesi tehdasvärien sijaan myös minkä tahansa haluamasi värin yleisimmin käytetyistä värikartoista.

↑ Kaikki Päijänne-ovet on suunniteltu ja valmistettu Päijänteen äärellä Sysmässä. Kuva: Päijänne-ovet

Säännöllinen oven huoltaminen kannattaa

Päijänne-ovien tuotannossa yhtenä tavoitteena on kääntää katseet kodin sisäänkäyntiin. Laadukas ja kaunis ovi tekee aina vaikutuksen, mutta lisäksi kannattaa muistaa myös oven lähiympäristö: pidetään kulkuväylä kunnossa ja siivottuna sekä somistetaan oven vierustoja sesongin mukaan esimerkiksi kukkaistutuksilla.

Ulko-ovi pysyy kunnossa ja kauniin näköisenä, kun sitä hoitaa aika ajoin.

”Puupintaisia ovia osataan hoitaa ehkä hieman paremmin. Puhdistukseen kannattaa käyttää tavallisia puhdistusaineita, esimerkiksi astianpesuainetta. Tarvittaessa ovi voidaan myös hioa kevyesti hienolla hiomapaperilla. Lopuksi hiomapöly harjataan ja pyyhitään pois.”

”Puhdistuksen jälkeen ovi käsitellään ulkokäyttöön tarkoitetulla puuöljyllä. Öljyä käytetään säästeliäästi, mutta kuitenkin niin paljon, että koko pinta tulee kyllästetyksi”, opastaa Matti.

”Maalatun oven voi huoltaa maalinkirkasteella tai esimerkiksi autovahalla puhdistuksen jälkeen.”

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

maalattu ulko-ovi ovi puuovi Päijänne-ovet ulko-ovi

Julkaisuun liitetty yritys

https://www.paijanne-ovet.fi/

Päijänne-ovia valmistetaan 30 vuoden ulko-ovi- ja 60 vuoden puunjalostuskokemuksella, joten meillä on tieto ja taito valmistaa tuotteemme kestämään maamme ankaria sääolosuhteita; torjumaan pakkasta, sietämään kosteutta, suodattamaan ääniä ja kestämään tarvittaessa tulipaloakin. Kaikki ulko-ovemme ovat CE-sertifioituja ja ne suunnitellaan ja valmistetaan Päijänteen äärellä, Sysmässä.

Lue lisää: Päijänne-ovet