Lämmin ruskea on ensi vuoden väri Tikkurilan kokoelmassa

Sisustus
Nainen makaa sohvalla ruskeaksi maalatun seinän edessä.
Tikkurilan ensi vuoden väri sai Tuulihaukka-nimensä linnulta, joka vaihtelee kotia. Lämpiämänsävyisessä ruskeassa on häivähdys punaista. Muutkin uuden värikartan sävyt kuljettavat lähelle luontoa.

Tikkurila on julkistanut uuden värikokoelmansa, ja samalla julkistettiin myös vuoden väri 2022. Tikkurila lupaa ensi vuoden trendisävyistään uutta inspiraatiota sisustajalle, joka haluaa tuoda kotiinsa tuoretta tunnelmaa ja kauneutta.

– Haluamme vuoden värin ja värikokoelman avulla rohkaista ihmisiä katsomaa elämää positiivisesta näkökulmasta sekä yllättää, innostaa ja kannustaa kokeilemaan uusia värejä, sanoo Tikkurilan värivalikoimapäällikkö Irina Hanhisalo.

Vuoden 2022 väri on Tuulihaukka, jota kuvataan näin: Se on lempeä, juureva, syleilevän lämmin ruskea, jossa on mukana häivähdys kylmää punaista. Nimensä L478 Tuulihaukka on saanut linnulta, joka elää kahden kodin välillä. ”Mukanaan haukka kantaa jotain kummastakin paikasta. Myös me ihmiset rakennamme kotimme kaikista niistä hetkistä, joita olemme saaneet kokea. Kaikki, mitä rakastamme, kulkee mukanamme kotiin”, Tikkurila maalailee.

Tuulihaukka sopii sekä moderniin että perinteisemmän tyylin kotiin niin suurelle pinnalle kuin tehosteväriksikin. Koko seinän kokoisena Tuulihaukka luo pesämäisen, intiimin tunnelman suureenkin tilaan.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Olohuoneen seinässä Tuulihaukka-trendiväri

↑Vuoden väri, L478 Tuulihaukka on lämmin ruskea, jossa on mukana häivähdys kylmää punaista. Vuoden väri tuo kotiin lämpimän tunnelman ja myös hyviä muistoja vuosikymmenten takaa retrohengessä. 

  

↑K396 Safari kuljettaa kotiin lämmintä eksotiikkaa.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Vuoden väri tuo tervetulleen muutoksen moneen kotiin

Olemme viimeisen kahden vuoden aikana viettäneet erityisen paljon aikaa kotona, joten monessa kodissa saattaa olla tarvetta muutokseen.

– Kun ihminen tekee käytännössä lähes kaiken kotona, erityisistäkin asioista tulee tavallisia. Siksi meillä on tarve nähdä kotimme uudessa valossa. Haluamme rohkaista ihmisiä kokeilemaan uusia värivaihtoehtoja, Hanhisalo toteaa.

↑S440 Silkkitie on kuin villi meren aalto tai rauhoittava tummenevan taivaan sävy. Se sopii loistavasti tehosteväriksi tai koko seinän sävyksi.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

↑X447 Merisavu tuo seinän sävynä kotiin häivähdyksen aallon harjaa tai pilvenhattaraa. Kehykset syntyvät Silkkitie-sävyn listasta.

Uuden värikokoelman sävyt ovat kiehtovasti luonnonvoimien inspiroimia. Ne tuovat kotiin elpymistä, tasapainoa ja rauhaa.

– Meidän täytyy ajatella ympärillämme oleva tila uudelleen ja antaa sille sen ansaitsema arvostus. Mikä tekee kodistasi juuri sinun kotisi? Haluamme auttaa sinua löytämään ne asiat, jotka sekä maadoittavat sinut että toisaalta myös nostavat sinut ylös.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Lähde ja kuvat: www.tikkurilagroup.fi

 

Lue lisää kodin maalaamisesta: Seinän maalaaminen – vesiohenteinen maali on turvallinen vaihtoehto

Uusi suosikkiväri – maalaa seinä tai huonekalu yllättävällä sävyllä

Oven maalaus piristää koko huoneen