Ilmaverhot säästävät energiaa
Suomessa ulkoilma on lähes koko vuoden ajan huomattavasti sisäilmaa kylmempi. Lämpötilaeron takia kylmä ilma virtaa sisätiloihin aina, kun ovia avataan.
Supair-ilmaverhoElfoil toi markkinoille hollantilaiset Supair Comfort –ilmaverhot, jotka asennetaan oviaukon eteen puhaltamaan lämmintä ilmaa. Ilmaverhot muodostavat tällöin ikään kuin näkymättömän verhon erottamaan ulko- ja sisäilman toisistaan. Näin säästyy energiaa, ja sisäilman lämpötilaa on helpompi ohjata, vaikka ovi olisikin usein tai pysyvästi avoinna.
Supair- ilmaverhot ovat käytännöllisen kokoisia, ja ne istuvat huomaamattomasti asennusympäristöön. Niitä voi käyttää kaikenlaisissa kohteissa, missä ovi aukeaa suoraan ulos.
Ilmaverhot toimitetaan esiohjelmoituina, mikä nopeuttaa niiden asennusta. Vakiovarusteena on infrapunavalon avulla toimiva kaukosäädin, jonka avulla voi helposti valita sopivat puhaltimen ja lämmittimen asetukset. Ilmaverhoja on saatavana pinta-asennettavina sekä kattoon upotettavina. Lisätietoja Elfoil, (09) 5960 450, sales@elfoil.fi