IVT Lämpöpumput Oy on tuonut markkinoille IVT Ventin, uuden ilmanvaihtolaitteen lämmöntalteenotolla. IVT Vent on energiatehokkuudeltaan ainutlaatuinen: lämmöntalteenoton vuosihyötysuhde on A-energialuokkaa (yli 70 %) pohjoisinta Suomea myöten ja sähkötehokkuutta kuvaava sfp-luku on normaalivirtauksilla myös A-luokassa, eli alle 1,0 kW/(m³/s).

Monipuoliset ohjelmointimahdollisuudet sisältävä IVT Vent sopeutuu vaivatta perheen elämänrytmiin. Kun talo on tyhjillään, ilmanvaihto toimii pienellä teholla ja nousee automaattisesti saunomis- tai ruoanlaittoaikoina ohjelmoinnin mukaan. Erityinen turbo-toiminto tehostaa ilmanvaihdon napin painalluksella.

IVT Vent-ilmanvaihtolaitteet ovat saatavissa IVT-jälleenmyyjiltä järjestelmätoimituksena, joka sisältää laitteen lisäksi ilmanvaihtosuunnitelman, käyttöönottosäädön ja asukkaan käyttöopastuksen. Tarvittaessa toimituspakettia voidaan vielä täydentää kanavatarvikkeiden toimituksella ja asennuksella. IVT-jälleenmyyjäverkosto (n. 80 myyntipistettä) kattaa koko maan.

Lisätietoja IVT Lämpöpumput, (09) 4520 750, www.ivt.fi.