Vattenfallin Suomen verkkosivustolla oli mahdollisuus antaa palautetta energiatehokkuusasioista kesän ajan. Palautetta saatiin yli 1 500 nettikävijältä. Saadun palautteen perusteella uusi sivusto sisältää:

  • entistä enemmän helppoja käytännön vinkkejä
  • uusia laskureita niin pikatestaamiseen kuin myös perusteelliseen kulutuksen laskemiseen
  • mahdollisuuden kysymysten ja omien vinkkien lähettämiseen sekä keskusteluun

Energianeuvontasivuston kantavana ajatuksena on, että energian tehostaminen on mahdollista ilman, että mukavuudesta pitää tinkiä. Uutta ovat nopeat testit ja pikalaskurit, joiden avulla on mahdollista tarkastella omia toimintatapoja ja havaita, mikä vaikutus niiden muutoksella on. Lisäksi tarjolla on tietoa eri toimenpiteiden vaikutuksesta energiankulutukseen, energiakustannuksiin ja hiilidioksidipäästöihin.

Vattenfall on toistaiseksi ainoa energiayhtiö, joka tarjoaa näin laajaa ja monipuolista energianeuvontaa sähköisesti asiakkailleen. – Tavoitteemme on kehittää energiatehokkuussivustoa asiakkaidemme parhaaksi ja saada heidät toimimaan. Haluamme yhdistää ilmastonmuutoksen asettamat haasteet energiatehokkuuteen. Pyrimme entistä aktiivisempaan, avoimempaan ja vuorovaikutteisempaan keskusteluun asiakkaidemme kanssa. Käyttämällä energiaa tehokkaasti säästetään sekä rahaa että ympäristöä, Airi Laakkonen sanoo.

Tutustu Vattenfallin energianeuvontasivustoon >