Purmo tuo nyt markkinoille entistä tehokkaamman version 200 millimetriä korkeasta radiaattoristaan. Samaan aikaan esitellään myös tyylikäs Ramo-profiili. Tämän ansiosta lopputulos on vieläkin paremman näköinen.

Lämpöteknisen optimoinnin ansiosta Purmo on pystynyt parantamaan kaikkien 200 millimetriä korkeiden Ventil Compact -radiaattorien lämmönluovutuskykyä merkittävästi. Konvektorilevyt on optimoitu ja ne ovat tiheämmät, mikä lisää esimerkiksi eniten myydyn 22-mallin tehoa jopa 15 %. Myös muiden 200 millimetriä korkeiden mallien teho kasvaa. Näin radiaattorin teho watteina metriä kohden on nyt sama kuin vastaavissa konvektoreissa.

Tehon lisäyksen yhteydessä Purmo tuo myös markkinoille kokonaan uuden profiilin 200 millimetrin sarjaan, johon kuuluvissa malleissa on tähän saakka ollut perinteinen profiloitu tai sileä levy yhdellä tai kahdella sivulla. Uuden Ramo-profiilin tunnistaa koko etupuolen peittävästä sileästä paneelista, jossa on vaakasuuntaiset uurteet. Kaikissa 200-sarjan radiaattoreissa on integroitu venttiilirakenne, joten putkiliitännät voidaan toteuttaa siististi ja tyylipuhtaasti.

Lisätietoja Purmo, www.purmo.fi.