Takkaleivinuunin TLU2450 moderni versio.

Tulikivi Oyj vastaa vuolukiviuunimallistollaan asiakkaiden erilaisiin sisustustoiveisiin. Tulikiven yhdeksästä suosikkiuunimallista on nyt mahdollista valita joko perinteinen klassinen tai moderni suoralinjainen versio.

Klassikkomalleissa on niin takkauuneja, kulmatakkauuneja kuin takkaleivinuunejakin: TU2200, TU1450, TU1000, KTLU2050, KTU1410, LU2800, TLU2450, TLU2000 ja KTU1410.

Kaikissa Tulikiven varaavissa vuolukivitulisijoissa on nyt myös vähäpäästöinen pyörrepesätekniikka. Valitsee asiakas sitten uunistaan klassisen tai selkeälinjaisemman version, palaa puu pyörrepesässä erittäin tehokkaasti ja puhtaasti, erinomaisella hyötysuhteella.

Puulämmitys leikkaa muita energiakuluja tehokkaasti ja toimii yhdessä eri järjestelmien kanssa. Varaava tulisija sopii siis hyvin kodin lämmitysjärjestelmän osaksi tai ahkeralle lämmittäjälle päälämmönlähteeksi.

Tutki eri malleja ja niiden versioita kätevästi netissä: www.uuniraatali.fi. Räätälöi kolmiulotteinen kuvamalli unelmiesi uunista! Palvelu vaatii rekisteröitymisen.

Lisätietoja Tulikivi, www.tulikivi.fi.