Torstaina käytiin raksalla vaihtamassa autokatokseen menevät lämminvesiletkut. Lisäksi kävimme kaikki ikkunapaikat läpi. Perjantaina ikkunatoimittajan asentaja kävi mittaamassa ikkunoiden koot.

Lauantaina oltiin vähän aikaa raksalla, lähinnä tekemässä telineitä autokatoksen ympärille kattoristikoiden laittamista varten. Tätä tehdessä tapahtui jotain mitä meidän raksalla ei pitänyt tapahtua! Eli joku oli ollut todella huolimaton ja vastoin sovittuja toimintatapojamme jättänyt maahan laudan missä oli naula pystyssä. Sitä ei pitänyt tapahtua meidän raksalla, kaikille työmaallamme olleille on tehty alusta asti selväksi, että meidän raksalla ei olla huolimattomia, ajattelemattomia, eikä siis esimerkiksi jätetä nauloja lautoihin tai lankkuihin. Tästä varsinkin Tero on ollut tarkkana.

Syy yllä olevaan avautumiseen on tietysti se, että Tero astui naulaan ja oli todella vihainen. Ja kaikki, jotka tuntevat Teron tietävät, että hän ei suutu kauhean helposti. No Tero kumminkin ”joutui” menemään sählymatseihin, koska peleihin oli tulossa niin vähän pelaajia.

Seuraa Villa Unelman valmistumista! Tero Niemi ja Hanna Castrén-Niemi rakentavat Tuusulaan unelmiensa taloa, ”asumismukavaa passiivitaloa”. Tavoitteena on mm. aurinkoenergian ja taloautomaation laaja hyödyntäminen. Yksityiskohdat selkiytyvät sitä mukaa kun rakentaminen etenee. Talon on tarkoitus valmistua vuoden 2009 juhannukseen mennessä. Lue lisää rakentamisen vaiheista alla olevista linkeistä, jokaista rakennusvaihetta on myös mahdollisuus kommentoida kunkin jutun jälkeen.

Villa Unelman tarina jatkuu, lue lisää alla olevista linkeistä!