FP-Tamarin kvartsilämmittimen miellyttävä lämpö perustuu lyhytaaltoiseen infrapunatekniikkaan, jonka lämmöntuotto ja hyötysuhde ovat erinomaiset. Kvartsilämmitin ei kuluta energiaa ympäröivän ilman lämmittämiseen, vaan lämpövaikutus kohdistuu suoraan ihmisiin ja esineisiin. Tuulikaan ei heikennä lämmittimen tehoa. Heatlight HLW15 -kvartsilämmitin saavuttaa täyden tehonsa muutamassa sekunnissa. Lämmön lisäksi kvartsilämmitin tuottaa himmeää valoa, joka sopii hyvin luomaan tunnelmaa pimeneviin iltoihin.

Uusi Heatlight HLW15 -kvartsilämmitin lämmittää asennuskorkeudestaan riippuen 7,6-12,3 neliömetrin alueen. Eri tyyppisiin kaasulämmittimiin verrattuna Heatlight HLW15 on helppokäyttöinen, turvallinen, äänetön, hajuton ja taloudellinen. Energiaa 9 neliön alueen lämmittämiseen kuluu vain noin 30 sentin verran tunnissa. Vaihdettavissa olevan lämpölampun käyttöikä on noin 5 000 tuntia.

Lämmittimen lämpölamppu on suojattu ruostumattomasta teräksestä valmistetulla suojaritilällä, mikä on lasisuojusta parempi ratkaisu, koska se parantaa lämpöaaltojen suuntautumista juuri sinne, missä niitä tarvitaan.

Pienen kokonsa ansiosta kvartsilämmitin voidaan kiinnittää seinälle, kattoon tai markiisin alle. Terassien lisäksi lämmitin soveltuu käytettäväksi muun muassa avoimilla ja lasitetuilla parvekkeilla, grilli- ja pihakatoksissa, harrastetiloissa, torimyymälöissä sekä ohjelmalavoilla ja -teltoissa.

Heatlight HLW15 tekniset tiedot

Mitat: pituus 480 mm, korkeus 120 mm, syvyys ilman seinäkiinnikettä 120 mm
Tulojännite: 220-240 W
Teho: 1 500 W
Paino: 1,7 kg
Lämpölampun käyttöikä: noin 5 000 tuntia
Kosteussuojaluokka: IP55
Varusteet: seinäkiinnike, maadoitettu pistotulppa, 3 metrin virtajohto
Värit: valkoinen ja hopea

Tarvittaessa lämmittimen toimintaa voidaan täydentää esimerkiksi rautakaupoista saatavalla liiketunnistimella tai ajastimella.

FP-Tamarin Heatlight HLW15 -kvartsilämmittimiä myyvät rakennustarvike- ja rautakaupat sekä kaihdin- ja sisustusliikkeet. Lämmittimen suositushinta on noin 230 euroa.

Lisätietoja FP-Tamar, 010 633 9200, www.fp-tamar.fi.