MAINOS

Hybridilämmitykseen liittyvä tuoteuutuus lokakuun alussa

Lämmitys

Kiinnostus hybridilämmitystä kohtaan on jatkuvasti lisääntynyt. Ouman on kehittänyt EH-800 lämmönsäätöjärjestelmään entistä monipuolisemman hybridilämmitysominaisuuden.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Asiakkaat haluavat käyttää vaihtoehtoisia lämmönlähteitä perinteisten lämmönlähteiden, kuten öljy ja sähkö, rinnalla. Hybridilämmityksessä käytetään kahta rinnakkaista lämmitysjärjestelmää. Edullisempaa lämmönlähdettä hyödynnetään mahdollisimman paljon ja rinnakkaisjärjestelmää tarpeen mukaan mm. kireimpien pakkasjaksojen aikana, jolloin lämmitystehoa tarvitaan lisää. Hybridilämmityksessä voidaan käyttää ensisijaisena lämmönlähteenä vaikkapa ilmavesilämpöpumppua tai aurinkokeräimiä ja toissijaisena lämmönlähteenä mitä tahansa perinteistä lämmönlähdettä kuten öljyä tai sähköä.
Ouman EH-800
EH-800 järjestelmän hybridilämmitysominaisuudessa on nyt uutuutena suhteellinen tehonohjaus, jonka avulla saadaan aikaan entistä parempi hyötysuhde. Aikaisemmin hybridiominaisuus toimi päälle/pois-periaatteella, jolloin latauspumpun yhtäjaksoiset käyntiajat jäivät nykyistä lyhyemmiksi, koska lämmönlähde jäähtyi nopeammin. Uuden ominaisuuden ansiosta edullisemmasta ja ympäristöystävällisemmästä lämmönlähteestä saatavaa energiaa ei mene hukkaan. Tällä tavalla käyttäjä säästää energiaa ja rahaa.
Ouman EH-800
Suomalaisten suosikkisäätimeksi noussut Ouman EH-800 soveltuu vesikeskuslämmitteisiin taloihin. Lämmönlähde voi olla mikä tahansa: öljy, sähkö, pelletti, aurinko, kaukolämpö jne. Hybridilämmitysmahdollisuuden lisäksi säätimen tärkeitä ominaisuuksia ovat mm:

– edistyksellinen säätöalgoritmi
– informatiivinen näyttö
– GSM-ohjausmahdollisuus
– monipuoliset kello- ja kalenteritoiminnot
– mittaushistoria (trendinäyttö)
– kotona/poissa -toiminnot
– graafisesti esitetty 3- tai 5-pistesäätökäyrä
– valmiit lämmitystapaprofiilit
– betonilaatan kuivatustoiminto
– helposti asennettava pinta-anturi
– ulkopuolisen hälytyksen/ mittauksen kytkentämahdollisuus
– internet-pohjainen etäkäyttö (ei EH-800B-mallissa).

Lisätietoa EH-800-lämmönsäätimestä:
http://www.ouman.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

hybridi lattialämmitys lämmitys lämmitysjärjestelmä lämmitysjärjestelmät lämmitysmenetelmä lämmitysmuodot lämmönlähde