MAINOS

Älykäs lämmityksen ohjausjärjestelmä omakoti- ja paritaloille

Lämmitys

Uusi lämmityksenohjausjärjestelmä mahdollistaa lämmityslaitteiden älykkään kommunikoinnin lämmönlähteen kanssa ja optimoi kiinteistön energiatehokkaan lämmityksen. Lue lisää!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Danfoss One® -järjestelmä optimoi kiinteistön energiatehokkaan lämmityksen. Lisäksi järjestelmään voidaan liittää kodin muita sähköisiä laitteita kuten pistorasiaohjaus, valaistus yms. Myös langattoman ratkaisun asennus on helppoa ja kustannustehokasta.

Langatonta tiedonsiirtoa käyttämällä järjestelmä mahdollistaa esim. lämpöpumpun, lattialämmityksen ja patteritermostaattien välisen kommunikoinnin. Näin ollen kaikki lämmitysjärjestelmän osat ovat optimoitu toimimaan yhdessä paremman huoneilman ja mukavuuden varmistamiseksi kodinomistajan kustannusten jäädessä minimaalisiksi.

Kaikki lämmitysjärjestelmän osat on optimoitu toimimaan yhdessä


Langatonta tiedonsiirtoa käyttämällä järjestelmä mahdollistaa esim. lämpöpumpun, lattialämmityksen ja patteritermostaattien välisen kommunikoinnin. Danfoss One -keskusyksikkö.

“Tähän asti kaikki lämmitysjärjestelmän osat ovat toimineet erillään toisistaan ja vaatineet säätöä vuodenaikojen mukaan. Olemme usein nähneet asennuksia, joissa lämmönlähde antaa liian lämmintä vettä lämmitysjärjestelmään verrattuna talon todellisiin tarpeisiin. Danfoss One® muuttaa tämän kokonaan. Se tietää, onko huonekohtaiset lämpötilat saavutettu. Järjestelmä valvoo ja säätää menoveden lämpötilaa, jotta huonekohtaiset lämpötasot saavutetaan minimaalisella energiankulutuksella” sanoo Jari Kivelä, Indoor Climate Solutions tuoteryhmän tekninen päällikkö, Danfossilta.

Danfoss-lämpöpumppu vastaanottaa jatkuvasti tietoja lämpötilavaatimuksista lattialämmitykseltä ja patteritermostaateilta, täten se pystyy optimoimaan talon lämmitysjärjestelmään lähettämänsä veden syöttölämpötilan mahdollisimman matalaksi. Tämä on erittäin tärkeää lämpöpumpun tehokkuuden kannalta.

Lämpöpumpun tehokerroin (COP) paranee 2 % aina, kun menoveden lämpötilaa lasketaan yhdellä asteella. Integroimalla lämmitysjärjestelmän eri osat, ja mahdollistamalla niiden keskinäisen viestinnän Danfoss One® varmistaa, että järjestelmä toimii optimaalisella teholla.

5 % energiaa säästyy aina, kun huonelämpötilaa lasketaan yhdellä asteella

Mukavuusajastuksen avulla järjestelmä on helppo ohjelmoida alentamaan huoneen lämpötilaa automaattisesti perheen ollessa poissa kotoa tai yön ajaksi, mikä lisää kodinomistajan energiasäästöjä. Noin 5 % energiaa säästyy aina, kun huonelämpötilaa lasketaan yhdellä asteella.

Tämän lisäksi järjestelmä mukautuu ja oppii käynnistämään lämmityksen oikea-aikaisesti mukavuuslämpötilojen varmistamiseksi tiettyyn aikaan päivästä.

Lämpökäyrää ei tarvitse asettaa eikä uudelleen säätää, mikä helpottaa huomattavasti asentajan työtä. Tämä on automaattisen säätöjärjestelmän ansiota. Se varmistaa, että patteritermostaattien ja lattialämmityksen kanssa suoraan kommunikoiva lämpöpumppu tuottaa aina juuri oikean lämpöistä vettä haluttujen lämpötilojen saavuttamiseksi, eikä kodin omistajalle koidu ikäviä yllätyksiä kodin energialaskujen kanssa.

Lisätietoja:  www.one.danfoss.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

lämmityksenohjausjärjestelmä lämmitysjärjestelmä talotekniikka