Selvästi tummuu fiilis mutta samalla myös siistiytyy hienosti. Ja siinä samalla tuli huomattua, että maaperätutkimuksessakin mainittu maan painuminen on jo alkanut. Tämähän tarkoittaa sitä, että jossain vaiheessa nyt todella huolella tehty teippaus ei voi pitää kun rakennusmuovin alta maa vajoaa… Tätä täytyy tarkkailla ja tehdä tarvittavat toimenpiteet, hyvä puolihan on, että ko. ongelmaa varten on toimenpidearsenaalissa vaihtoehtoja eli mahdollisuuksia. Ja oikeastaan ko. ilmiötä ei voi välttää mitenkään, joten on hyvä, että on keinoja reagoida tulevaan, eikös?

Tuusulan kunta aloitti viereisen puiston tekemisen, touhu näytti yllättävän tehokkaalta ja mielenkiinnolla seuraamme millainen puistosta oikein tulee. Alustavissa luonnoksissa puisto oli nimetty toukkapuistoksi, nimi on selkeästi sopiva alueen tiennimiin… Ja kohta Meilläkin on puiston nimen mukainen ”kaveri”… Elämme jännittäviä aikoja monilla rintamilla!

Jutun määrästäkin voi päätellä, että ei ihan kaikkea “eforttia” pistetty raksaan. Sama meno jatkuu ensi viikollakin kun on Unelman nimipäivä eli hääpäivämme!

Seuraa Villa Unelman valmistumista! Tero Niemi ja Hanna Castrén-Niemi rakentavat Tuusulaan unelmiensa taloa, ”asumismukavaa passiivitaloa”. Tavoitteena on mm. aurinkoenergian ja taloautomaation laaja hyödyntäminen. Yksityiskohdat selkiytyvät sitä mukaa kun rakentaminen etenee. Lue lisää rakentamisen vaiheista, jokaista rakennusvaihetta on myös mahdollisuus kommentoida kunkin jutun jälkeen.