Raksalla suunniteltiin Teron talviloman ratoksi tehtävää. Päädyttiin aulan katon akustointiin… Eli lyötiin ”lukkoon” Gyptone-akustointilevyjen määrä, kuviointi ja paikat. Suunnilleenhan tämä tehtiin jo keväällä eli hyvä tovi sitten mutta pieniä muutoksia on matkan varrella tullut. Ja nyt siitä tulee just hyvä!

Todella pahana takaiskuna alkaa olla nähtävissä porrastoimittajamme vaikeudet… Eli portaiden tuloa on siirretty jo muutaman kerran ja mitään suoraa lupausta ei ole kuulunut, epämääräisiä puheita vain. No emme vielä ole ryhtyneet toimenpiteisiin asian tiimoilta mutta pikapuoliin on senkin aika… siis mahdollisesti ollaan etsimässä taas kohta porras/siltatoimittajaa, *vinkivink* saa ehdottaa.

Samalla kun tehtiin tilausta Gyprocille niin onneksi muistettiin tilata lisää jo aikaisemmin kehuttua kulmavahviketta. Mainospuheissa kulmaa saa lyödä kunnolla ja se kestää, no senhän Me testasimme tietysti… Ja kyllä tosi kovaa sai hutkia ennen kuin kulma antoi periksi… ja silloinkin jälki oli hyvin huomaamaton ja olisi mennyt kuin väärä raha pitkän aikaa… Eli hyvin on hintansa arvoista tavaraa!

Lomaa odotellessa jatkui paklailu… hyvää ei vaan tunnu saavan nopeasti mutta kyllähän se tiedetään, että pohjat on pakko tehdä todella huolella. Jos pohjat jättää tekemättä huolellisesti niin sitä on aivan turha yrittää maalilla korjata… Sitäkin tehdään, kuulemma…

Perjantaina lähdettiin Nellin kanssa kohti Etelä-Pohjanmaata, loman alkupäivät menevät reissussa mutta viimeistään ensi viikon keskiviikkona Tero on raksalla! Ja ”raksaloman” tavoite on kova mutta niin sen on oltavakin jos aiotaan kesällä muuttaa.

Seuraa Villa Unelman valmistumista! Tero Niemi ja Hanna Castrén-Niemi rakentavat Tuusulaan unelmiensa taloa, ”asumismukavaa passiivitaloa”. Tavoitteena on mm. aurinkoenergian ja taloautomaation laaja hyödyntäminen. Yksityiskohdat selkiytyvät sitä mukaa kun rakentaminen etenee. Lue lisää rakentamisen vaiheista, jokaista rakennusvaihetta on myös mahdollisuus kommentoida kunkin jutun jälkeen.