Perinteiset pellettitakat toimivat automaattisesti. Toimintaperiaate vastaa lämminilmakehitintä, jolloin takka ei tarvitse vesikiertoista lämmönjakojärjestelmää, vaan soveltuu hyvin esimerkiksi suorasähkölämmitteisiin taloihin.
Ecotherm 8000 -pellettitakkaTakka kuluttaa sähköä hehkulampun verran, ja sähkövastuksen lämmittämä palamisilma sytyttää arinalle putoavat pelletit. Lämmöntuottoa säädetään ohjauspaneelista tarpeen mukaan, ja lämpö siirretään huonetilaan puhaltimella. Takkoihin voidaan liittää myös langaton huonetermostaatti. Saatavana on myös vesikiertoon liitettäviä takkoja, joilla voi lämmittää patteriverkoston sekä käyttöveden. Vesikiertoisen pellettitakan voi kytkeä myös esimerkiksi öljylämmityksen rinnalle säästämään kustannuksia. Edulliset perustamis- ja käyttökustannukset.
Helppo asentaa ja käyttää. Kuvassa Ecotherm 8000, lämpöteho 3,1–11 kW, hyötysuhde 90 %, lämmitysala noin 135 m2, pellettisäiliö 53 kg, kulutus 0,8–2,4 kg / h, paino 207 kg, kaukosäädin vakiona. Useita pinta- ja värivaihtoehtoja, joiden mukaan hinta määräytyy.
Lisätietoja ja jälleenmyyjät JPK-Tuote, (013) 221 572.