MAINOS

Kevyt takka yhdisti modernit muodot, värit ja tehokkaan lämmönvarauksen – syntyi kevyt injektoritakka

Lämmitys

Puhdas palaminen, tehokas lämpöenergian talteenotto, turvalliset hormilämmöt ja pitkäkestoinen lämmönluovutus toteutuvat nyt myös keveissä takoissa.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

NunnaUunin uusin tulisijateknologia mahdollistaa sen, että entistä pienemmällä ja kevyemmällä tulisijalla saavutetaan turvallisesti perinteiselle varaavalle tulisijalle tyypillinen lämpönautinto. Lämpöviihtyvyyden kannalta tärkein on näkymättömissä. Kauniin pinnan alla on vuolukivinen injektorivaraajakeksintö*, joka tehostaa kuumien savukaasujen lämpöenergian varautumista maksimaalisella hyötysuhteella. *Patentti No 122079

Tulisijan ei tarvitse olla massiivinen antaakseen miellyttävää, pitkäkestoista lämpöä. Uudet injektoritakat tuovat elävän tulen nautinnon ja lämmön koteihin, joihin perinteiset varaavat tulisijat ovat liian painavia tai isokokoisia. Injektoritakka toimii tunnelmantuojana ja lämmityskulujen tasaajana. Kun takkatuli illalla sammuu, jatkaa takan vuolukivisydän varauslämpönsä tasaista luovuttamista ja pitää huonetilan lämpimänä yön yli.

Puhdasta takkatunnelmaa ja mullistavaa teknologiaa

NunnaUuni-tulisijojen tapaan injektoritakka polttaa puut puhtaasti. Genius ja Centus-takat polttavat puut lämmityksen alusta loppuun asti korkeassa ja tasaisessa, 800 – 1200 asteen lämpötilassa. Palaminen tapahtuu keveiden takkojen sarjassa ainutlaatuisen tehokkaasti, kun 10 kg puuta poltetaan 2 tunnin aikana. Voimakkaasti palava, näyttävä liekki tekee lämmittämisestä visuaalisen nautinnon. Injektoritakat on testattu varaavien tulisijojen testimenetelmän SAA 142/222 mukaisesti. Testissä mitataan mm. tulisijan lämmönluovutusteho huonetilaan, mikä antaa asiakkaalle kotikäyttöä vastaavaa tietoa takan lämmitystehosta ja -ajasta.

Injektoritakka varmistaa turvalliset hormilämmöt ja tuo kotiin taloudellista energiaa

Injektorivaraaja siirtää puhtaan palamisen kuumuuden moninkertaisella nopeudella ennen hormia vuolukivirakenteisiinsa. Se varaa itseensä valtaosan kuumien savukaasujen lämpöenergiasta. Tällöin ylikuumia savukaasuja ei mene hormiin.

NunnaUunin injektoritakoille on mitattu peräti 86 prosentin hyötysuhde – CE-merkin varaavilta tulisijoilta vaatima raja-arvo on 70 %. Hyötysuhde kertoo, kuinka paljon puun energiasta saadaan polttamalla talteen. Injektoritakka ei polta puuta hukkaan, vaan se tuottaa puhdasta, pitkäkestoista lämpöä taloudellisesti.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

injektoritakka takka takkahuone tulisija