MAINOS

Kiinnostavia ja käteviä tavaroita kotiin, Suomela 1.11

Lämmitys

Toimitus on etsinyt kiinnostavia ja käteviä tavaroita kotiin. Valitsimme kuusi suosikkia.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

1. SÄILYTYS

Peltipurkkeja ei voi olla koskaan liikaa! Somista keittiösi ja säilytä ruoka-aineet hauskoissa Heirolin Manufacture-peltipurkeissa. Purkkien kuviot ovat saaneet muotonsa Saint-Etiennen tehtaiden arkistoista löydetyistä tuotteista. Laadukkaat, paksusta materiaalista valmistetut Metal Box -peltipurkit ovat täysin kierrätettäviä. Keksipurkki: 15,5 x 17 cm, 19,50 euroa. Spaghettipurkki: 9,5 x 3,30 cm, 12,50 euroa.

Lisätietoja www.heirol.fi

2. SISUSTUS

Great Balls of Wire on tehokas tapa hallita kodin johtoviidakkoa. Johtopallon sisään mahtuu johtoa jopa 1,5 metriä ja sen avulla saa kätevästi ja hauskasti piilotettua kodissa valtoimenaan vellovat sähköjohdot ja kaapelit. Värikkäät tennispallon kokoiset, pehmeästä kumista valmistetut pallot voi huoletta jättää esille lattialle tai pöydälle piristäväksi sisustuselementiksi. Tuote on palkittu vuonna 2009 arvostetulla Red Dot Design Award -palkinnolla. Hinta 15 euroa.

Lisätietoja www.finnishdesignshop.fi

3. VALOA

Enää ei tarvitse polttaa sormiaan kun sytyttää lyhdyssä olevan kynttilän. Kauniissa Match-kynttilälyhdyssä on käytännöllinen lovi tulitikulle, josta kynttilän voi helposti sytyttää. Kynttilää on saatavilla kolmessa eri värissä: vihreänä, vaaleansinisenä ja harmaana. Hinta 14,90.

Lisätietoja www.finnishdesignshop.fi

 

4. VIHERKASVI

Viherkasvit ja yrtit istutetaan nyt kasvamaan katosta! Sky Planter yhdistää designin ja puutarhan ja istuttaminen on helppoa. Ruukussa on vettä annosteleva sisäruukku ja lukkolevy, joka estää multaa valumasta ulos. Kastelu on helppoa ruukun päällä olevan reiän kautta. Hinta koosta riippuen 29-79 euroa.

Lisätietoja Nexet Oy, www.nexet.fi

 

5. LÄMMITYS

Keddyn ajattomat K800- kamiinasarjan mallit on valmistettu valuraudasta. Ne lämmittävät tehokkaasti vuodesta toiseen. Kamiinasarja on varustettu itsesäätelevällä polttoautomatiikalla, jolloin toiminto optimoi palamisen ja estää kamiinan ylikuumenemisen. Polton manuaalinen ohjaus on myös mahdollista. Kaikilla valurautaosilla on kymmenen vuoden takuu. Kamiinasarja on testattu Ruotsin viranomaisten toimesta ja sille on myönnetty Joutsen-ympäristömerkki. Hinta noin 2000 euroa.

Lisätietoja Keddy Markkinointi Oy, www.keddy.fi

 

6. SISUSTUS

Jani Martikainen, suunnittelija ja sisustusarkkitehti, on suomalaisen muotoiluyrityksen Majamoon perustaja. Miten kuvailisit Majamoo-tuotteita?

– Majamoo-tuotteet ovat laadukkaita ja ajattomia käyttöesineitä jokapäiväiseen käyttöön. Astioiden, pannunalusten ja vakkojen valmistuksessa käytetty tekniikka mahdollistaa saumattomien, lieriöviilupuristeiden tuotannon. Tuotteet ovat kevyitä ja rakenteeltaan jäykkiä ja kestäviä. Majamoo-sarjaa valmistetaan pääosin yrityksemme tehtaalla Nummelassa ja tuotteillamme on Avainlipun käyttöoikeudet.

 

 

Mottosi suunnittelijana?

– Esineen tulisi olla kaunis, innovatiivinen ja funktionaalinen, tällöin se elää. Majamoo-tuotesarjaa on saatavilla kaikista hyvinvarustetuista alan liikkeistä, kuten esimerkiksi Artekista, Design Forumista, Iittala Shopeista ja Stockmannilta.

Lisätietoja Majamoo Oy, www.majamoo.fi

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

aita amme arkkitehti aste design halli johto kamiina