MAINOS

Suunnittele ikioma sisustustakkasi

Lämmitys

Oman sisustustakan suunnittelu on nyt tehty helpoksi. Haluatko matalan vai korkean mallin? Puulaatikolla vai varaavin kivin? Nyt takan voi suunnitella ja rakentaa mieleisekseen moduuleista.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Tanskalainen takkavalmistaja Morsø tuo markkinoille 7900-uutuustakkamalliston. Malliston takat voi itse suunnitella vastaamaan omia tarpeitaan. Joutsenmerkityn takan suunnittelija Monica Ritterband haluaa antaa takan omistajalle maksimaalisen vapauden takan ulkoiseen suunnitteluun ja takan käyttötarkoituksenkin määrittämiseen.

Kaikki sarjan takat ovat muodoltaan pyöreitä ja niissä on suuri lasiosa. Näin elävän tulen tunnelma yltää huonetilan perimmäiseenkin sopukkaan.

Sisustustakka koostuu moduuleista, jotka mahdollistavat oman takan kokoamisen ja suunnittelun uudella tavalla

Takan lähtökohtana on pyöreä tulipesä, jota ympäröi lasi niin edestä kuin sivuiltakin. Näin tulta voi ihailla monesta eri suunnasta. Pyöreään tulipesään voi liittää haluamiaan lisäosia, klapitelineen, puulaatikon jne.

Huoneen tyyli määrittää takan suunnittelua. Jos klapit ovat osa huoneen tunnelmaa, valitse malli, jossa on avonainen puutila klapeille, jos huoneen tunnelma on hillitty, valitse malli, jossa on ulosvedettävä puulaatikko. Puulaatikossa puut säilyvät katsojien silmiltä piilossa takan alla.

Takoissa kauniita yksityiskohtia


Takan saa myös varaavana, jolloin siihen valitaan moduuli, jossa on lämpöä varaavat kivet.

Pienetkin yksityiskohdat on pyritty ottamaan huomioon uutta takkasarjaa suunniteltaessa. Kaikkien takkojen ovet sulkeutuvat turvallisesti pelkästä kosketuksesta.

Tulta voi säädellä ilmaventtiilin ruostumattomasta teräksestä valmistetulla pienellä kädensijalla, joka sopii hyvin yhteen takan tulisijan oven kädensijan kanssa.

Morsø 7900-sarjan takkojen hinnat ovat alkaen 3 150 € euroa.

Lisätietoja: www.roltrade.com

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

designtakka sisustustakka takka