MAINOS

Tulisijassa yhdistyvät tehokas lämmitystekniikka ja sisustuksellisuus

Lämmitys

Valkia Aalto hybridiuunissa voi polttaa sekä puita että pellettejä oman valinnan mukaan. Tulisijaan saa myös kustannustehokkaan vesilämmitysjärjestelmän.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Tulikiven uudessa hybriditakassa on hyvä hyötysuhde, mikä säästää puuta. Sen alhaiset pöly- ja hiilimonoksidipäästöt alittavat maailman tiukimmat, Saksan BImSchV:ssa asetetut, päästönormit.

Tulisijassa on helppokäyttöiset luukut, ilmansäädöt ovat tiiviit ja lämmönluovutusaika on pitkä. Takkaan voi valita pellettipaketin, joka mahdollistaa sekä puun että pelletin polttamisen. Pelletti palaa hybriditakassa tehokkaasti, puhtaasti ja esteettisesti kauniilla liekillä.

Tehokas lämpökeskus

Valkia Aaltoon saa myös vesilämmitysjärjestelmän, joka siirtää merkittävän osan tulisijan tuottamasta lämmöstä käytettäväksi kodin muussa vesikeskuslämmityksessä, mikä taas pienentää energiakustannuksia. Tulisija sopii hyvin myös matalaenergiataloihin.

– Valkia-mallistomme on muunneltavuus on sen valttikortti – tulisijaan voi valita omia tarpeitaan vastaavat ominaisuudet. Valkia Aalto toteutettiin, sillä asiakkaamme ovat kyselleet isoluukkuista varaavaa vuolukivitakkaa Figure-pinnalla, kertoo Tulikiven myynti- ja markkinointijohtaja Anu Vauhkonen.

Figure -pintamateriaali on tulenkestävää valumassaa, joka mahdollistaa erilaiset pintastuktuurit vuolukiviuuneihin. Valkia Aalto tuodaan markkinoille keväällä 2014.

Lisätietoja: Tulikivi.fi

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

hybridilämmitys hybriditakka pellettitakka vuolukivitakka