MAINOS

Vanhakin vuolukiviuuni voi nyt saada uuden valkoisen pinnan

Lämmitys

Vuolukiviuunien pinnoittamiseksi valkoiseksi on kehitetty uusi menetelmä, minkä ansiosta kaikki Tulikiven uudet vuolukiviuunit ovat nyt saatavana valkoisena. Pinnoite sopii myös jo käytössä olevien vuolukivipintaisten uunien pinnoittamiseen.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Uusi Color-pinnoite on tarkoitettu uusien ja jo käytössä olevien vuolukiviuunien pinnoittamiseen valkoiseksi.

– Olemme tuoneet markkinoille valkoisen pinnoitteen vuolukiviuuneihin, sillä sisustustrendien muuttuessa valkoisille takoille on kysyntää. Takka on yhä enemmän tärkeä sisustuselementti, johon halutaan panostaa. Tulisijan ilmeen on oltava yhteneväinen muun sisustuksen kanssa. Vanhoihin vuolukiviuuneihin tarjoamme ensisijaisesti pinnoituspalvelua, jolloin yrityksemme uunimestari tekee pinnoituksen, Tulikiven viestintäjohtaja Anu Vauhkonen kertoo.

Uutuuspinnoite on testattu huolellisesti

Pinnoite sopii parhaiten Tulikivi-uunien pinnoittamiseen. Pinnoituspalvelu uusiin uuneihin sisältää saumauksen saumausaineella sekä pinnoituksen Tulikivi Colorilla. Vanhoihin uuneihin tehtävä pinnoituspalvelu sisältää uunin puhdistuksen, luukkujen irrotuksen ja kiinnityksen, saumojen puhdistuksen ja saumauksen saumausaineella sekä pinnoituksen.

Pinnoitusta voidaan paikata, mikäli siihen tulee kolhuja tai pysyviä tahroja vuosien mittaan. Vuolukiviuuni voidaan myös pinnoittaa kokonaan uudelleen. Pinnoituspalvelu on saatavana vanhoihin uuneihin joulukuun 2012 alusta alkaen.

Valkoinen pinnoite uuteen uuniin maksa noin 400 euroa. Valkoinen pinnoite vanhaan uuniin maksaa 700 euroa uunin koosta riippuen.

Lisätietoja: www.tulikivi.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kiertoilmatakka kiertoilmauuni pinnoite takka tulikivi vuolukivi vuolukivitakka vuolukiviuuni