Pyöreä VILPE Piippu-läpivienti sopii pyöreille, metallisille, eristetyille valmissavupiipuille. No.1 sopii pyöreiden Ø200-265 mm:n piippujen läpivientiin, ja no.2 pyöreiden Ø280-380 mm:n piippujen läpivientiin.

VILPE Piippu-läpivienti helpottaa ja nopeuttaa savupiippujen läpiviennin asennusta. Koska pellityksiä ei tarvita, syntyy rakentajalle kustannussäästöä. Tuotteen suunnittelussa on teknisen toimivuuden lisäksi huomioitu asennuksen helppous. Kaikki läpiviennit voi asentaa tee-se-itse -periaatteella. Tuotetta on saatavana kuutena värinä: mustana, harmaana, punaisena, tiilenpunaisena, ruskeana ja vihreänä.


 

Piippu-läpivienti ja sen aluskatteen tiiviste on paloteknisesti testattu VTT:llä. Aluskatteen tiiviste, joka koostuu kahdesta muoviosasta, kumitiivisteestä ja butyylinauhasta, estää veden valumisen aluskatteeseen tehtyyn reikään ja pitää siten aluskatteen vesitiiviinä. Tuote asennetaan tiili- ja peltikatoille kolmiosaisen VILPE-pellityssarjan avulla. Huopakatoilla pellityssarjaa ei tarvita.

Lisätietoja SK Tuote Oy, www.sktuote.fi.