Pax Tecmicissä voi itse päättää värin ja muodon. Perusmallissa on mahdollista valita kahdesta väriyhdistelmästä. Klassisen valkoisen puhaltimen tai puhaltimen tummanharmaalla kehyksellä ja hopeankiiltävällä kannella. Pakkauksen mukana seuraa yksi pyöreä ja yksi nelikulmainen kansi, joiden vaihto tapahtuu helposti ilman työkaluja. Kansi on helppo vaihtaa itse.

Puhaltimen ei siis enää tarvitse olla yksinomaan valkoinen. Puhaltimen lisätarvikevalikoimasta voi valita haluamansa värisen vaihtokannen, joka parhaiten sopii omaan sisustukseeni. Vaihtokansia löytyy viidessä eri väriyhdistelmässä.

Pax kylpyhuonepuhaltimien vaihtokuvut
 

PAX termic puhaltimella parannetaan ilmanvaihtoa erityisesti omakotitalojen ja rivitalojen pesuhuoneissa ja kylpyhuoneissa, joissa ei ole koneellista ilmanvaihtoa. Toisin sanoen kun ilmanvaihto on hoidettu painovoimaisesti. Vanhemmissa omakotitaloissa ja rivitaloissa sekä kesämökeillä ilmanvaihto on yleensä hoidettu painovoimaisesti.

Pax Termic -sarja on suunniteltu erityisesti kosteiden tilojen poistopuhaltimeksi. Jokainen malli on varustettu automaattisella säätötoiminnolla – kosteudentunnistimella ja kosteudensäätimellä. Puhallin toimii juuri silloin kun sitä tarvitaan.

Kylpyhuonepuhaltimet on tarkoitettu erityisesti omakotitalojen ja rivitalojen pesuhuoneisiin ja kylpyhuoneisiin taloissa, joissa ei ole koneellista ilmanvaihtoa.

Huomioi kokonaiskustannukset ja tuloilma

Perusilmanvaihdon saneeraus ei välttämättä ole tuhansien eurojen investointi. Pax tarjoaa kustannustehokkaan ilmanvaihtoratkaisun painovoimaisen ilmanvaihdon pientaloihin:

  1. Asennetaan tuloilmaventtiilit ns. puhtaan huoneilman tiloihin – olo- ja makuuhuoneisiin. Tuloilmaventtiileillä saa hallitusti raikasta ulkoilmaa talon sisään.
  2. Asennetaan puhaltimet wc ja kylpy- ja pesuhuoneisiin, joilla varmistetaan kosteiden tilojen poistoilmanvaihdon.

Pax termic puhallinsarjojen hinnat ovat 199-279 euroa mallista riippuen. Jälleenmyynti K-rauta ja Rautia: harmaa mallisarja, Starkki: valkoinen mallisarja.

Lisätietoja: www.pax.se.