Beam Oxygen Ultra -ilmanpuhdistin takaa puhtaan ja raikkaan huoneilman. Ilmanpuhdistimen teho perustuu kolmiportaiseen ilmansuodatustekniikkaan. Hiilisuodatin vähentää hajuja ja tuoksuja, HEPA-suodatin suodattaa 99,97 prosenttia yli 0.3 mikronin pöly-, eläinhilse- ja siitepölyhiukkasista. Ilmanpuhdistimen kolmas suodatin, PlasmaWave, tuottaa negatiivisesti ja positiivisesti varautuneita ioneja, jotka yhdessä ilman kosteuden kanssa neutraloivat viruksia, bakteereja, kemikaalisia yhdisteitä, hajuja ja kaasuja. Lopputuloksena on puhdas ja hajuton huoneilma.

Beam-ilmanpuhdistimessa on viisi tuuletusnopeutta, tuoksutason näyttö, pöly- ja tuoksusensori. Ilmanpuhdistin on sekä käsin että automaattisesti ohjattavissa. Käyttöääni on hiljainen, joten se sopii sijoitettavaksi myös makuuhuoneeseen. Ilmanpuhdistimen mukana tulee kaukosäädin, jolle on kätevä säilytyspaikka ilmanpuhdistimen päällä. Laitteeseen integroitu kantokahva tekee 8,6 kiloa painavan ilmanpuhdistimen siirtämisen paikasta toiseen helpoksi.

Beam-ilmanpuhdistin ei sanottavasti lisää kodin energiankulutusta, sillä alimmalla teholla käytettäessä sen energiankulutus on vain 6 W.

Beam-ilmanpuhdistinta myyvät Beam-jälleenmyyjät kautta maan. Lähimmän jälleenmyyjän löytää helposti netistä osoitteesta www.beam.fi. Beam Oxygen Ultra -ilmanpuhdistimen suositushinta 449 euroa.

Lisätietoja Beamark, www.beam.fi.