Terolle iski sitten päälle kunnon flunssa unohtamatta kurkkukipua. Näin Tero pääsi läheltä seuraamaan kun Hanna lähti aamulla töihin, käväisi kotona vaihtamassa vaatteet ja lähti raksalle tullen kohta pimeän tulon jälkeen kotiin.

Loppuviikosta olo parani sen verran, että pääsi kunnolla surffailemaan. Kaikenlaista löytyi… Kattopalkeista lähettelin tarjouskyselyitä n. kahteenkymmeneen yritykseen. Vastauksia tuli vain 4kpl… Eli ei ihan hirveällä prosentilla? Lisäksi yritin kontaktoida moottoroituja verhomekanismeja myyviä yrityksiä. Tämä onnistui huomattavasti paremmalla prosentilla ja mielenkiinnolla jäämme odottelemaan mitä siltä saralta on tarjolla ja tietty mihin hintaan.

Netistä löytyi myös mielenkiintoinen savupiippuvaraaja pitää vaan selvitellä olisiko siitä meille jotain ratkaisua… Aika näyttää mutta ainakin jotain lupaavaa.

Viikonloppuna olo oli jo niin hyvä, että pääsin raksalle touhuamaan.

Viikonlopuksi työmaapäällikkö ”karkasi” mökille, joten meillä valuun valmistelevat duunit. Olihan mukava olla raksalla kun aurinko paistoi ja ei edes satanut yhtään. Sunnuntaiksi jäi niin vähän hommia, että valukunto oli siinä jo heti kohta puolenpäivän jälkeen.

 

Seuraa Villa Unelman valmistumista! Tero Niemi ja Hanna Castrén-Niemi rakentavat Tuusulaan unelmiensa taloa, ”asumismukavaa passiivitaloa”. Tavoitteena on mm. aurinkoenergian ja taloautomaation laaja hyödyntäminen. Yksityiskohdat selkiytyvät sitä mukaa kun rakentaminen etenee. Talon on tarkoitus valmistua vuoden 2009 juhannukseen mennessä. Lue lisää rakentamisen vaiheista alla olevista linkeistä, jokaista rakennusvaihetta on myös mahdollisuus kommentoida kunkin jutun jälkeen.

Villa Unelman tarina jatkuu, lue lisää alla olevista linkeistä!