Uuniseppien varaavien takkojen valikoima on maan laajin

Lämmitys
Valikoimasta on helppo valita sopivin varaava takka niin torppaan kuin kartanoonkin. Upeiden materiaalivaihtoehtojen ansiosta on mahdollista suunnitella yksilöllinen, ainutkertainen takkakokonaisuus!

Energialasku reilusti pienemmäksi

Puulämmitys on luonnollinen ja edullinen ratkaisu, jonka ansiosta energiakulut pienenevät huomattavasti. Asumismukavuus paranee ja kiinteistön arvo nousee. Uuniseppien varaava takka varmistaa myös miellyttävän lämmön sähkökatkojen ajaksi.

Unelma todeksi joustavasti maksaen!

Uunirahalla maksat joustavasti 1-7 vuoden maksuajalla. Ota yhteyttä ja sovitaan rahoituksesta kätevästi uuni- tai takkahankinnan yhteydessä. Uunirahan maksuaika joustaa tarpeittesi mukaan. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia tai erillistä rahoituksen järjestelyä. Ja muistathan että asennustyöstä voit saada kotitalousvähennystä.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Myös hormittomaan taloon

Uunisepät tarjoaa kokonaisratkaisun, johon kuuluu varaava takka yhteen sopivine hormeineen. Valittavana on keraaminen harkkohormi tai teräshormi, jota on saatavana useissa väreissä. On turvallista hoitaa kaikki saman toimittajan kanssa.

Miksi juuri Uuniseppien varaava takka?

  1. Uuniseppien takka sopii sisustukseen, oli sitten kysymyksessä sukukartano tai kalastusmaja
  2. Uuniseppien takka varaa verrattomasti lämpöä ja luovuttaa sitä lempeästi pitkään
  3. Uuniseppien takka on CE-merkitty, suomalainen Avainlippu-tuote
  4. Uunisepät antaa takalleen kunnon takuun!

Mökille ja vapaa-aikaan

Uunisepät tarjoaa vapaa-ajan asumiseen perinteisten varaavien takkojen lisäksi Puhuri-kiertoilmatakkamalliston sekä tutun, pienen teholämmittäjän, Balladin.

 

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Lisätietoja: www.uunisepat.fi


MAINOS
MAINOS LOPPUU