Alkuviikosta pähkäiltiin kovasti terassin kaiteiden kohtaloa, koitimme tinkiä lasikaidetoimittajilta hintaa alas mutta halvimmankin todellinen hinta jäi selvästi yli 300€/metri! Kun metrejä on noin 30 niin siitä voi jokainen laskea, että ei ole tulossa. Tiistai-iltana sitten tuli idea tehdä osa kaiteesta harkolla… Meillehän jäi ohutta eps-valuharkkoa ”muutama” paali, joten josko niille nyt löytyisi käyttö.

Juhannukseksi kaavailtu terassin rimojen maalaus urakka saattaa siis vähän pienentyä, katsotaan, innovoidaan ja mittaillaan miten harkkoja voisikaan asetella.

Aika paljon uteliaat ottavat yhteyttä ja kyselevät kaikenlaista, yritämme vastailla/kertoa miten meillä ja miksi tai sitten mitä tekisimme toisin. Edelleen saa ottaa yhteyttä, annamme mielellämme mielipiteemme, jos sitä käyttää se on aivan oma asia sitten!

BeAwaren tiimoilta aloitettiin selvittää miten käytännössä päästäisiin mukaan. No eihän Heillä ole rahoitusta kuin jo olemassa oleviin kohteisiin ja niistähän ei saa mistään tietoa… Seuraavaksi selvitellään miten BeAwaren mittaukset ja systeemi toimii ja josko niitä saisi suoraan valmistajilta. Eihän tämänkään liian helppoa tule olla! Juhannusta odotellessa.

Juhannus menikin rennosti. Käytiin raksalla maalailemassa terassien kaiderimoja, lähes kaikki rimat n.1km saatiin maalattua kahteen kertaan ja ne ovat valmiita asennettavaksi. Porrastoimittajalta tuli kuvia tämän hetken tilanteesta.

Seuraa Villa Unelman valmistumista! Tero Niemi ja Hanna Castrén-Niemi rakentavat Tuusulaan unelmiensa taloa, ”asumismukavaa passiivitaloa”. Tavoitteena on mm. aurinkoenergian ja taloautomaation laaja hyödyntäminen. Yksityiskohdat selkiytyvät sitä mukaa kun rakentaminen etenee. Lue lisää rakentamisen vaiheista, jokaista rakennusvaihetta on myös mahdollisuus kommentoida kunkin jutun jälkeen.