MAINOS

Lämmitysremontti kokonaan tai osittain – hyötyä heti ja tulevaisuudessa

Lämmitys

Jos nykyinen lämmitysjärjestelmä on tullut tiensä päähän, tai jos vaivalloisuus tai liian suuret lämmityskustannukset harmittavat, on aika pohtia lämmityksen uudistamista. Haluatko uusia koko järjestelmän kerralla vai uudistaa osittain vanhaa hyödyntäen? Valinta on sinun. Kumman tahansa valitset, niin muista varautua myös tulevaisuuden tarpeisiin.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lämmitysjärjestelmän osittainen uudistaminen

Hyvin huollettu öljy- tai puukattila on pitkäikäinen, eikä sitä välttämättä kannata heittää pois, vaikka lämmityskuluja haluttaisiin alentaa ja lämmitystä muuttaa ympäristöystävällisemmäksi. Nykyisen kattilan rinnalle voi helposti asennuttaa NIBE ilma-vesilämpöpumpun. Se ottaa ilmasta luonnon ilmaisenergiaa lämmitykseen ja helppokäyttöinen NIBE ohjaus hoitaa koko lämmityksen toiminnan sujuvuuden. Ilma-vesilämpöpumppu asennetaan talon ulkopuolelle ja se liitetään olemassa olevaan lämmitysjärjestelmään. Asennus on nopeaa eikä vaadi aikaa vieviä purku- ja rakennustöitä.

Vaikka uudistus on osittainen, sen myötä saat heti selkeitä etuja. Pienempien lämmityskustannusten lisäksi voit valvoa järjestelmää kätevästi esim. älypuhelimellasi NIBE Uplink –palvelun avulla ja mahdollisesta toimintahäiriöstä lähtee sinulle sähköpostia toimenpiteitä varten. Hyödyntämällä lämpöpumpun pörssisähköohjausta, voit pienentää sähkölaskuasi entisestään. Sinulla on myös mahdollisuus halutessasi tuottaa aurinkosähköä lämpöpumpullesi tai hoitaa kotisi viilennys lämpöpumpun avulla, kun sen tarve tulee.

Ehkä aiot luopua nykyisestä kattilasta sitten kun sen kunnossapito ei enää kannata? Siinä tapauksessa kannattaa jo nyt hankkia lämpöpumppu, joka pystyy tarvittaessa hoitamaan lämmityksen kokonaan. Säästöä tulevaisuuteen.

Koko lämmitysjärjestelmän uusiminen

Jos kodissasi on vesikiertoinen lämmönjako, on NIBEllä useita lämpöpumppuvaihtoehtoja, joilla lämmityksesi energiatehokkuus lisääntyy ja käyttö helpottuu. Ilma-vesilämmityskokonaisuudella voidaan hoitaa lämmitys ja lämmin vesi kokonaan, etenkin jos ei haluta tai voida porata energiakaivoa tontille. Jos tontille voi porata energiakaivon lämmön keräämiseen, voidaan asennuttaa maalämpö, joka on Suomen oloissa tehokkain ja huolettomin lämmitys. Molemmat näistä lämmitysmuodoista hoitavat sekä kodin lämmityksen, että lämpimän käyttöveden tuoton. Nykyaikaiset invertteriohjatut  NIBE maalämpöpumput säätävät automaattisesti tehoaan. Lisäksi ulottuvillasi ovat samat modernin järjestelmän edut kuin lämmityksen osittaisessa uudistamisessa: Aurinkosähkön hyödyntäminen, pörssisähköohjaus, viilennys ja järjestelmän etävalvonta.

Hankalaa ja vaivalloista?

Ei suinkaan. Lämpöpumppujärjestelmän saa helpoimmin ja pidemmän päälle taloudellisimmin tilaamalla toimituksen kokeneelta NIBE asennusliikkeeltä, joka hoitaa projektin alusta loppuun, käyttöopastuksineen, halutessasi Avaimet käteen –toimituksena. Olemme koonneet esimerkkivideoita asiakkaidemme erilaisista lämmityksen hankkimisprojekteista ja ratkaisuista. Lähimmän NIBE jälleenmyyjän löydät täältä. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön.

Lisätietoja: www.nibe.fi| info@nibe.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

ilma-vesilämpöpumppu lämmitysjärjestelmiä lämmitysjärjestelmä lämmitysjärjestelmän vaihto lämmitysjärjestelmät lämmitysremontti lämpöpumppu maalämpöpumppu