Lämpölamppu tuo ammattikeittiön tarjoiluniksit kotikeittiöön

Keittiö

Tehokkaasti ruoan lämpimänä pitävä lämpölamppu on luotu yhdessä ammattikokkien kanssa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Electroluxin lämpölamppu pitää ruoan lämpimänä ja säästää aikaa: ruoan voi tarjoilla silloin kuin itselle parhaiten sopii, eikä jäähtymisestä tarvitse kantaa huolta. Lampuissa on satsattu käytännöllisyyden lisäksi myös ulkonäköön, jolloin mallisto sopii keittiöön kuin keittiöön.

Noin puolet Euroopan Michelin-ravintoloista on varustettu Electroluxin ammattipuolen keittiölaitteilla. Vahvaa ymmärrystä huippuluokan ammattikeittiöiden tarpeista hyödynnetään jatkuvasti myös kodinkoneiden suunnittelussa. Tämän erikoisosaamisen myötä yritys tuo kotikokkien iloksi ammattikokkien innoittaman lämpölamppusarjan, jonka alla ruoat pysyvät lämpiminä tarjoiluun asti.

Lämpölamppu sopii jopa sulattamiseen

”Lämpölamppu on suunniteltu helpottamaan kotikokin elämää. Se varmistaa, että kiireisille kotikokeille jää aikaan vieraiden viihdyttämiseen, kun ruoan voi tarjoilla itselle sopivimpaan aikaan. Lämpölamppujen ansiosta useita annoksia voidaan valmistaa etukäteen ja tarjota samanaikaisesti ilman pelkoa jäähtymisestä”, sanoo Electroluxin markkinointijohtaja Arto Arhipoff.

Lamppuja ei tarvitse lämmittää etukäteen, vaan ne ovat heti valmiina käyttöön. Lamppujen lämpötilaa voi säätää ja niitä voi käyttää jopa sulattamiseen.

Electoluxin lämpölamput tulevat markkinoille huhtikuussa 2015 ja niitä on kahta eri kokoa : Electrolux Heat -lamput ovat kooltaan 260mm, Electrolux Gourmet -lamput ovat 180mm. Molempien mallien suositushinta on 650 euroa.

 

Lisätietoja: www.electrolux.fi

Lämpölamppu  kotikeittiöön

Lämpölamppuja ei tarvitse lämmittää etukäteen, vaan ne ovat heti valmiina käyttöön.

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

electrolux keittiölaitteet lämpölamppu


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: