MAINOS

Lämpöpumppu avaimet käteen -periaatteella

Lämmitys

Oikean lämpöpumpun valinta, hankinta ja asennus hoituvat helposti ja laadukkaasti samalta luukulta, sillä sertifioitu jälleenmyyjä hoitaa kaiken puolestasi. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin valita jälleenmyyjä läheltäsi ja soittaa.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Laadukas ja oikein asennettu lämpöpumppu tuo lämmityskuluihin tuntuvia säästöjä. Se on myös ekologinen valita, koska talon lämmitykseen hyödynnetään maassa ja ilmassa jo valmiiksi olevaa lämpöenergiaa.

Mutta miten ihmeessä sitä osasi valita oikeanlaisen lämpöpumpun ja löytää vielä luotettavan asentajan pistämään sen käyttökuntoon?

Helposti, sillä sertifioitu asiantuntija toimittaa lämpöpumpun kotiin käyttökunnossa avaimet käteen -periaatteella. Se tarkoittaa, että laitteen, asennuksen, käyttöönoton opastuksen ja vielä huoltopalvelutkin varaosineen saa yhdestä ja samasta paikasta eli Parhaatlämpöpumput.fi:n ammattitaitoiselta jälleenmyyjältä.

Asiakkaan tehtäväksi jää valita sertifioitu jälleenmyyjä lähetä kotia, tarttua puhelimeen ja soittaa. Sen jälkeen jälleenmyyjä hoitaa kaiken lämpöpumppuun liittyvän kokonaispalveluna, eli vastaa tuotteista ja palvelusta alusta loppuun saakka. Asiakkaan tehtäväksi jää nauttia tasaisesta, ekologisesta ja edullisesta lämmöstä.

Lämpöpumppujen jälleenmyyjät palvelevat ympäri Suomen.

↑Lämpöpumpun hankinnan ei tarvitse olla hankalaa, sillä yksi puhelinsoitto sertifioidulle jälleenmyyjälle riittää.

Sertifioitu jälleenmyyjä huolehtii kaikesta

Kun asiakas on ollut yhteydessä jälleenmyyjään, tämä saapuu kotiin kartoituskäynnille. Sen aikana keskustellaan asukkaiden lämmitystarpeista ja muista mahdollisista toiveista.
Asiantuntija selvittää, millainen lämmitysjärjestelmä talossa jo on ja kertoo asiakkaalle, millainen lämpöpumppuratkaisu olisi paras mahdollinen entisen järjestelmän rinnalle tai jopa sen korvaajaksi: ilmalämpöpumppu, ilma-vesilämpöpumppu vai mahdollisesti maalämpöpumppu.

Asiakkaalla voi olla esimerkiksi hinta- tai rahoitustoiveita sekä laatutoiveita, jotka kaikki jälleenmyyjä ottaa huomioon. Sen jälkeen hän auttaa asiakasta valitsemaan parhaan mahdollisen lämpöpumppuratkaisun.

Sertifioitu asiantuntija huolehtii valitun lämpöpumpun oikeasta ja huolellisesta asentamisesta taloon niin, että työn jälki on moitteeton myös ympäröivissä tiloissa. Sitten lämpöpumppu onkin valmis käytettäväksi.

Asennuskerralla asiakas myös saa perusteellisen koulutuksen lämpöpumpun käytöstä. Sen jälkeen sama asiantuntija huolehtii myös huolloista ja varaosista.

Laadukas lämpöpumppu suomalaisiin oloihin

Parhaatlämpöpumput.fi:n verkoston jälleenmyyjät tarjoavat kuluttajille Ahlsellin laadukkaita lämpöpumppuja.

Kansainvälisestikin tunnettu Hitachi ja Ahlsellin oma tuotemerkki Innova ovat molemmat testeissä menestyneitä lämpöpumppumerkkejä. Ne vastaavat suomalaisten kuluttajien käyttötarpeita ja sopivat pohjoismaisiin ilmasto-oloihin.

Ottaessaan yhteyttä sertifioituun jälleenmyyjään asiakas siis tietää saavansa varmoja laatumerkkejä, joihin voi luottaa kesät talvet. Laajasta valikoimasta voi valita juuri omaan taloonsa sopivan laadukkaan laitteen. Valinnassa auttaa koulutettu jälleenmyyjä, joka on lämpöpumppuasioissa paras mahdollinen asiantuntija ja apu.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ahlsell Hitachi ilma-vesilämpöpumppu ilmalämpö ilmalämpöpumppu Innova lämpöpummpu lämpöpumppu