MAINOS

Lasipaviljonki on pihan jalokivi

PihaTalo

Lasipaviljonki tuo pihalle upeaa lisätilaa, koska sen suojiin mahtuu mukavasti monta ihmistä vaikka illalliselle. Auringonsäteet pääsevät lasiseinien läpi, mutta sateet ja tuulet pysyvät visusti ulkona.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Lasipaviljonki omalla pihalla on kuin toinen olohuone, jossa voi nauttia auringosta ja ympäröivästä maisemasta lähes ympäri vuoden. Siellä ruokaillaan, seurustellaan ja nukutaan kesällä. Lasipaviljonki sopii myös inspiroivaksi etätyöpisteeksi, neuvottelutilaksi tai vaikka ateljeeksi. Sähköistyksen ansiosta sitä voi hyödyntää jopa pihakeittiönä.

Lucia-Lasipaviljonki® on lasisten piharakennusten aatelia ja edustaa suomalaista designia sekä laatua parhaimmillaan. Se on suunniteltu tuomaan aidosti lisää tilaa arkeen ja juhlahetkiin. Sen soveltuu yhtä lailla yksittäisen perheen tarpeisiin kuin myös taloyhtiön tai vaikka yrityksen piharakennukseksi. Se tuo myös esimerkiksi ravintoloille lisää mahdollisuuksia terassipalveluihin.

Lucia-Lasipaviljonki on ulkonäöltään tyylikäs ja pelkistetty, minkä ansiosta se näyttää kuuluvan täydellisesti niin kaupunkikotien pihoille kuin luonnon keskellekin. Se on myös kestävä ja helppo hoitaa, sillä se ei kaipaa muuta huoltoa kuin lasien pesun tarpeen mukaan.

   

 Lucia-Lasipaviljongin turvalasitus suojaa sateelta, tuulelta, melulta sekä pölyltä ja liukuu auki joka puolelta. Pihalle tulee kaunista ja säältä suojavaa oleskelutilaa, oli kyse sitten yksityisestä tai vaikka taloyhtiön pihasta. 

Lasipaviljonki tuo aitoa lisätilaa

Yrittäjä Kari-Matti Ruhanen huomasi terasseja lasittaessaan, että ne ovat usein liian kapeita ollakseen käytännöllisiä. Liian pienellä terassilla ei ole vapautta liikkua tai olla rennosti, ja kalusteetkin pitää mitoittaa mahtumaan ahtaaseen tilaan.

Niinpä Ruhanen suunnitteli erillisen lasiterassin, lasipaviljongin. Sen liukulasitus avautuu joka puolelta, mikä lisää käyttömahdollisuuksia ja viihtyisyyttä.

Lucia-Lasipaviljonki on suunniteltu kestämään pohjoisen ilmaston vaihtelevat olot ja jopa raskaat lumikuormat. Luja teräsrunko kestää rakennuksen nostamisen ja siirtämisen paikasta toiseen.

↑Arkeen ja juhlaan! Paviljongit valmistetaan yksilöllisesti tilaustyönä. Asennus etenee nopeasti, ja sen jälkeen voi järjestää vaikka juhlat.

Yksilöllistä tilaustyötä Suomesta

Lucia-Lasipaviljonki® on rekisteröity tavaramerkki ja Avainlippu-tuote. Se on suunniteltu ja kehitetty Savon Lasituotteessa ja valmistetaan Iisalmessa kotimaisista raaka-aineista.

Paviljongit valmistetaan yksilöllisesti kullekin asiakkaalle tilaustyönä, joten tilaaja valitsee itse koon, rungon, lasituksen värin ja lattiamateriaalit. Myös muu varustus, esimerkiksi sähköistys ja lämmitys, tehdään yksilöllisesti. Vakiokokoja on kolme: noin 10 m², 13 m² ja noin 20 m².

Lasipaviljongin saa omalle pihalle tai vaikka ravintolan terassin jatkeeksi todella helposti. Lasipaviljonki toimitetaan ja asennetaan täysin valmiina asiakkaan osoittamaan paikkaan, ja heti asennuksen jälkeen sen sisällä voi vaikka järjestää juhlat!

↑ Lasipaviljonki kestää tuulta ja sadetta, mutta läpäisee auringonsäteet. Siellä voi viettää aikaa lähes ympäri vuoden. Ravintolalla lasipaviljonki pidentää terassikautta.

Katso video lasipaviljongista:

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

huvimaja Kari-Matti Ruhanen lasi-ikkuna lasipaviljonki lasiterassi lisähuone Lucia-Lasipaviljonki paviljonki